PwC

PwC styrker sin strategi og operations consulting-forretning med stærk profil

Del

PwC ansætter en ny stærk partner, Amdi Hansen, til at lede forretningen inden for strategi og operations consulting under brandet PwC’s Strategy&. Det sker for at styrke PwC’s Strategy& i markedet og i endnu højere grad at kunne hjælpe danske og internationale kunder med at definere og realisere deres strategiske ambitioner og mål.

Amdi Hansen, leder af Strategy& og partner i PwC
Amdi Hansen, leder af Strategy& og partner i PwC

I 2019 etablerede PwC Strategy& efter købet af Booz & Co, der var et af de ældste globale strategihuse i verden. PwC’s Strategy& er en del af en global strategi og operations consulting-enhed med flere tusind højt specialiserede konsulenter på verdensplan. PwC Danmark har da også klare ambitioner på området: 

“Vi ønsker at udvide forretningsområdet inden for strategi og operations transformation yderligere og styrke vores position som en af de stærkeste rådgivere på markedet til glæde for vores kunder. Vi oplever stor efterspørgsel i markedet og har ambitioner om tilsvarende vækst,” fortæller Michael Eriksen.

Amdi Hansen kommer fra en stilling som seniorpartner hos Bain & Company & QVARTZ og har tidligere været hos PA Consulting Group og Implement Consulting Group. Han kommer dermed med mere end 17 års erfaring inden for konsulentbranchen, hvor han har rådgivet virksomheder på tværs af forskellige industrier. 

Vi glæder os meget over at kunne byde Amdi Hansen velkommen i PwC’s Strategy&. Han har stærke kvalifikationer inden for strategi og forretningstransformation og et bredt netværk, der vil give os mulighed for indfri vores høje ambitioner på området,” udtaler Michael Eriksen, direktør for Advisory i PwC. 

Om skiftet til PwC siger Amdi Hansen: ”Jeg glæder mig til at styrke Strategy& i markedet og hjælpe nye og eksisterende kunder med at nå deres strategiske ambitioner og mål. Vi er et stærkt team med globale eksperter og dybe kompetencer inden for strategi og operations consulting, som fx strategieksekvering, commercial og operational due diligence og cost transformationer. Jeg ser desuden frem til sammen med mine mange nye kolleger at udvikle forretningsområdet yderligere og tiltrække endnu flere dygtige konsulenter i et område, der er i kraftig vækst.”

 

Nøgleord

Billeder

Amdi Hansen, leder af Strategy& og partner i PwC
Amdi Hansen, leder af Strategy& og partner i PwC
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi over 280.000 PwC'ere i 155 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen …  

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum