Det Kongelige Teater

Publikumsorkestret indtager Gamle Scene

Del

Mere end 100 børn og voksne har lige siden september øvet sig for at kunne byde velkommen til koncert på Gamle Scene på søndag. De er musikere af flere nationaliteter og på alle niveauer fra begyndere til øvede i alderen 8-83 år med musikglæde som fællesnævner.

Publikumsorkestrets mange børn og voksne er af flere nationaliteter fra øst og vest og fra Syrien i syd til Grønland i nord, og de brænder alle for klassisk musik. Siden orkestret blev oprettet har musikerne øvet sig langt under jorden i den store orkesterprøvesal i Operaen. Stemningen har været koncentreret men også fuld af smil - øvede har hjulpet mindre øvede, og alle har haft ét fælles mål: at spille musik sammen.

Musikerne har taget tilløb til at spille offentligt med koncerter i foyererne i Skuespilhuset og Operaen, og nu skal Publikumsorkestret for første gang spille på en af Det Kongelige Teaters scener. Til koncerten på Gamle Scene spiller de mange børn og voksne blandt andet satser fra tre berømte niende symfonier samt uddrag fra Nøddeknækkeren, Maskarade, Figaros bryllup og Lohengrin – og publikum får også lejlighed til at synge med på nogle af numrene.

Koncerten bliver dirigeret af Mette Hanskov, der også er hovedinitiativtager til orkestret. Enkelte musikere fra Det Kongelige Kapel samt operasangere og dansere deltager i koncerten på Gamle Scene og sørger for at inspirere og udfordre Publikumsorkestrets musikere til at spænde buen og udvide lungerne en ekstra tand.

Koncert | Gamle Scene
Søndag 22. maj 2016 kl. 12
Pris: 30-50 kr.
Koncerten er egnet for alle i alle aldre

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum