Region Sjælland

PsykInfo inviterer til online livetalk om traumer

Del

Selvom det kan virke håbløst, når et traume er kommet til at fylde for meget i hverdagen, så er der en vej at gå for at genfinde en meningsfuld hverdag. Dette kan man høre om, når PsykInfo Region Sjælland inviterer til en online livetalk om emnet onsdag den 14. september.

Alle mennesker udsættes for traumer, men ikke alle traumer forstyrrer hverdagen. Hvis hverdagen er fyldt med angst, flashbacks og indre uro, selvom der ikke er fare, så er der tale om et traume, som man har brug for hjælp til at arbejde med.

Når PsykInfo Region Sjælland livestreamer livetalken ”Når sjæl og hverdag fyldes af traumer” kan seerne møde en EN AF OS ambassadør, der deler sine egne personlige erfaringer med at få sat traumet i baggrunden og livet i forgrunden. En psykiater vil supplere med sin faglige viden og solide erfaring med at hjælpe mennesker, der lever med traumer.

Livetalken livestreames direkte til PsykInfo Region Sjællands Facebookside, så man kan se med på skærmen hjemmefra.


TILMELDING:

Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfo Region Sjællands Facebookside, hvor der livestreames kl. 19-20.

TID OG STED:

Dato: Onsdag den 14. september kl. 19-20
Sted: På www.facebook.com/psykinfosjaelland


Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, 40 36 53 78

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum