Region Sjælland

PsykInfo inviterer til online arrangement om PTSD

Del

Post traumatisk belastningsreaktion (PTSD) er en psykisk sygdom, der kan ramme mennesker, som har været udsat for voldsomme belastninger. Hverdagen med PTSD kan være udfordrende – PsykInfo Region Sjælland sætter i en online livetalk fokus på, hvordan den kan håndteres. Se med på Facebook tirsdag den 22. marts kl. 19-20.

Hverdagen med PTSD kan være udfordrende, fordi man ufrivilligt genoplever de traumatiserende hændelser samt de voldsomme tanker og følelser, der følger med. Man kan få en tendens til at undgå situationer, der vækker minder om traumerne, ligesom angst og vrede kan fylde mere end før sygdommen. Men det kan tackles, så det ikke bliver styrende i livet. Livetalken sætter fokus på hvordan.

Livetalken En hverdag med PTSD er et online arrangement, hvor en specialpsykolog og et menneske, der selv lever med PTSD, taler sammen om symptomer, behandling og hvordan hverdagen med PTSD kan håndteres. Livetalken livestreames direkte på PsykInfo Region Sjællands Facebook-side, så man kan se med på skærmen hjemmefra.

Medvirkende:

  • Line Bang Mikkelsen, specialpsykolog, Regionsfunktion for PTSD
  • Louise Bjørndal, EN AF OS ambassadør

TILMELDING:
Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfo Region Sjællands Facebook-side, hvor der livestreames kl. 19-20.

TID OG STED:

Dato: Tirsdag den 22. marts 2022
Tid: Kl. 19-20
Sted: På www.facebook.com/psykinfosjaelland

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, 40 36 53 78

Links

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum