Region Sjælland

PsykInfo inviterer til online arrangement om at være pårørende til et menneske med psykisk sygdom

Del

Hvordan tackler man situationen som pårørende til et menneske med psykisk sygdom? Det kan du blive klogere på tirsdag den 25. januar, når PsykInfo Region Sjælland inviterer til et online arrangement om emnet.

De fleste af os er på et tidspunkt i vores liv pårørende, når en af vores nærmeste oplever mistrivsel eller psykisk sygdom. En pårørende er et menneske, som patienten har en nær relation til. Det kan for eksempel være et familiemedlem eller en ven. Psykisk sygdom kan være forbundet med afmagt og frustrationer for alle, der er involverede. PsykInfo sætter denne aften fokus på, hvordan man kan være i det og komme godt igennem.

Se med i PsykInfos online arrangement 'Pårørende til et menneske med psykisk sygdom', der er tilrettelagt som en livetalk, hvor en pårørende til et menneske med psykisk sygdom og en fagperson med stor erfaring med pårørende giver et indblik i, hvordan du kan støtte og finde håb for din kære og dig selv. Livetalken livestreames direkte til PsykInfos Facebook-side, så man kan se med på skærmen hjemmefra.


Medvirkende:

- Laila Christensen, EN AF OS-ambassadør og pårørende til en datter med skizofreni
- Jens Einar Jansen, Specialpsykolog i psykiatri, Ph.d


Tilmelding:

Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor der livestreames kl. 19-20.


Tid og sted:

Dato: Tirsdag den 25. januar 2022
Tid: Kl. 19.00-20.00
Sted: På www.facebook.com/psykinfosjaelland

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, 40 36 53 78

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum