Region Sjælland

PsykInfo inviterer til livetalk om angst hos børn og unge

Del

Angst og bekymring er grundlæggende følelser, som alle kender, men følelserne kan blive så stærke, at hverdagen forstyrres. Torsdag den 2. juni sender PsykInfo Region Sjælland en online livetalk med fokus på angst hos børn og unge, og på hvordan man kan hjælpe med at overvinde og håndtere angst og bekymring.

Når et barn rammes af angst, kan de voksne omkring barnet let komme til at stå i en situation, hvor de bliver i tvivl om, hvor meget de kan presse barnet. Derfor er det centralt at indgå et samarbejde med og omkring barnet, støtte det i at øve sig og få nye erfaringer og dermed langsomt overvinde og håndtere angsten.

Hvordan dette kan gøres, kan man blive klogere på, når PsykInfo Region Sjælland livestreamer livetalken ”Angst hos børn og unge”. Det gode ved angst er nemlig, at man kan gøre noget ved det – også når det ser allersværest ud.

I livetalken deltager en EN AF OS-ambassadør, der selv har oplevet at være forælder til et barn med angst, og en frivillig fra foreningen Børn Med Angst, der har erfaring med at hjælpe familier med børn, der har angst.

Livetalken livestreames direkte til PsykInfo Region Sjællands Facebook-side, så man kan se med på skærmen hjemmefra.

Medvirkende:
- Ida Pedersen, EN AF OS ambassadør

- Gry Ravn Rønne, frivillig i foreningen Børn Med Angst

TILMELDING:

Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfo Region Sjællands Facebookside, hvor der livestreames kl. 19-20.


TID OG STED:

Dato: Torsdag den 2. juni 2022
Tid: Kl. 19-20
Sted: På www.facebook.com/psykinfosjaelland

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, tlf. 40 36 53 78

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum