Plastindustrien

Prøv en uge som plastmager på Den jydske Haandværkerskole

Del

LEGO-klodser, vindmøller, højteknologisk emballage – og alt mulig andet i plast, som vi bruger hver dag. Hvem fremstiller de produkter? Det gør Danmarks plastmagere! I efteråret kan potentielle plastmagerelever prøve faget af på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten via vores internship-uger.

Som plastmager arbejder man i en af Danmarks topmoderne plastvirksomheder.

Her styrer man og vedligeholder maskiner og robotter, man kontrollerer kvaliteten af produkter, og man opdager og retter fejl i produktionen.

Det kræver, at man kan tænke dig om – men også at man ikke bange for at smøge ærmerne op.

Prøv det af i praksis

Nu kan du prøve det af i praksis. I uge 43 (fra 21. til 25. oktober) og uge 48 (fra 25. til 29. november) inviterer vi nemlig igen Danmarks unge til at deltage i en internship-uge. Det har vi gjort flere gange med stor succes – og nu gør vi det altså igen!

Til vores internship-uger får man muligheden for at bo på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten, hvor uddannelsen foregår.

Man kommer til at møde de andre elever, og se hvordan det hele foregår på flere af vores virksomheder. 

Internship-ugerne er primært rettet mod elever i 9. og 10. klasse.

LÆS MERE: Prøv en uddannelse - bliv plastmager i en uge

Helt gratis – men skynd dig at tilmelde dig!

Opholdet på skolen er selvfølgelig gratis inkl. kost og logi. Vi har et begrænset antal pladser – så skynd dig!

Lyder det som noget for dig - eller en du kender? Send en mail til Peter Kjærsgaard fra Den jydske Haandværkerskole på pkk@djhhadsten.dk. Du kan også ringe til ham på 8937 0251.

Der er en praktikplads til dig...

Plastbranchen har brug for dygtige medarbejdere med en god uddannelse. Derfor lover vi en praktikplads til alle unge, der uddanner sig til plastmagere.

Vi ved også, at der efter en også gode muligheder for at blive ansat hos en af de mange plastvirksomheder, som ligger over hele landet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Som udlært plastmager er du med til at fremstille alt fra flydele til LEGO-klodser i topmoderne danske plastvirksomheder.
Som udlært plastmager er du med til at fremstille alt fra flydele til LEGO-klodser i topmoderne danske plastvirksomheder.
Download

Links

Information om Plastindustrien

Plastindustrien
Plastindustrien
Vesterbrogade 1 E 3
1620 København

33308630http://www.plast.dk

Plastindustrien arbejder for at sikre danske plastvirksomheder optimale rammer for succes og for at tage ansvar for den verden, vi er en del af. Vores branche tæller over 26.000 jobs, hvilket gør os til en af industriens største underbrancher.

Følg pressemeddelelser fra Plastindustrien

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Plastindustrien

Undervisningsmaterialet 'Plastikhelteskolen' skal gøre elever mere miljøbevidste9.9.2019 10:42:38 CESTPressemeddelelse

Materialet er beregnet til faget natur/teknologi på 5.-6. klasses niveau, og eleverne stifter bekendtskab med plastens historie, plastens opbygning og egenskaber, nedbrydning af plast og udfordringerne med plast i naturen – herunder særligt i havet. Undervisningsmaterialet ‘Plastikhelteskolen’ er udviklet af Plastic Change, Det Økologiske Råd og Plastindustrien som en del af Projekt Plastfrit Hav.

Plastindustrien: Forslag om højere afgifter på plastposer er ikke den rette vej at gå24.8.2019 22:30:04 CESTPressemeddelelse

Brancheorganisationen Plastindustrien mener ikke, at det er en god ídé at fordoble den eksisterende afgift på plastposer, da et enigt Folketing allerede i januar i år nåede frem til en række initiativer, som skal reducere forbruget af plastposer. Plastindustrien foreslår, at man i stedet målretter de eksisterende afgiftsindtægter til en uafhængig fond, der skal øge plastgenanvendelsen og forebygge plast i naturen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum