Profil Værktøj A/SProfil Værktøj A/S

Profil Værktøj A/S køber Materielhuset A/S

Del

Den Herningbaserede virksomhed Profil Værktøj A/S køber pr. 1. maj 2018 Materielhuset A/S med hovedsæde i Havdrup på Sjælland.

-          Profil Værktøjs adm. direktør Kasper Christensen bliver adm. direktør for begge selskaber med fokus på strategi, ledelse og salgsfremmende aktiviteter og bliver ligeledes hovedaktionær.

-          Materielhusets adm. direktør Tommy Ulrich fortsætter i selskabet som salgschef og aktionær.
-          Torben Sørensen, tidligere ejer af Profil Værktøj, genindtræder ivirksomheden som indkøbs- og projektchef og aktionær.
-          Peter Balle Olsen, nuværende regnskabschef i Profil Værktøj, fortsætter som regnskabschef for begge selskaber og aktionær.
-          Jens Brandt fortsætter i uændret stilling i virksomheden og aktionær.

Profil Værktøj A/S er stiftet i 1999, og leverer skærende værktøj til trælaster, værktøjscentre, håndværkerbutikker og sliberier primært i Danmark.

Materielhuset A/S er stiftet i 2004, og leverer stilladser i aluminium og stål, stiger og byggepladshegn til grossister og udlejningsvirksomheder i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island og Færøerne.
Derudover har virksomheden egen produktion af stilladstraller på fabrikken i Jylland, ligesom der er salgskontorer i både Falkenberg og Göteborg i Sverige.

Materielhusets stifter og nuværende hovedaktionær Finn Paulsen, forlader med salget virksomheden, men fortsætter som bestyrelsesformand for begge selskaber.

Vi kan se store fordele ved fremover at have et bredere produktprogram til en større kundegruppe”, siger en glad Kasper Christensen, som ikke lægger skjul på, at det er en drøm, som med købet går i opfyldelse.
”Jeg har fulgt Materielhuset A/S i mange år, og mit gode indtryk af virksomheden er bare blevet forstærket i denne købsproces”.
”Vi kommer til at stå stærkere sammen og kan dermed bedre imødekomme vores kunders krav, ønsker og forventninger”.
Både Profil Værktøj A/S og Materielhuset A/S er baseret på loyale, kompetente og dygtige medarbejdere, som alle fortsætter i virksomhederne.
”Vi imødeser fremtiden fuld af energi og glæde, og vi håber alle vores nuværende og kommende kunder, leverandører, og samarbejdspartnere tager godt imod os i det fremtidige set up”, slutter Kasper Christensen.

 

For yderligere oplysninger eller information kan man kontakte

Kasper Christensen,
kasper@p-v.dk
Mobil 21 73 51 72

Information om Profil Værktøj A/S

Profil Værktøj A/S
Profil Værktøj A/SFølg pressemeddelelser fra Profil Værktøj A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.