Esbjerg Kommune

Problemer med at få MitID: Nu tilbyder Borgerservice hjemmebesøg

Del

Overgangen til MitID er gået ind i sidste fase, og derfor tilbyder Borgerservice i perioden fra 12. september til 31. oktober 2022 hjemmebesøg til de borgere i Esbjerg Kommune, som har brug for MitID, men som ikke selv kan møde fysisk i Borgerservice.

Hjælp til MitID hjemmebesøg er tiltænkt borgere, som ikke har fysisk mulighed for at besøge Borgerservice for at få hjælp til oprettelse af MitID eller for at få foretaget genvalidering af deres identitet.

”Borgerne skal ringe til os på forhånd, så vi sammen i telefonen kan få afklaret, om borgere skal have besøg eller om der er andre muligheder,” forklarer Jan Gammelgaard Mortensen, kontorchef i Borgerservice.

Få et hjemmebesøg

Hvis du har behov og brug for hjælp til oprettelse af MitID eller hjælp til genvalidering, men ikke fysisk kan møde i Borgerservice, så kan du ringe på telefon: 7616 1616

Her vil Borgerservice stille dig nogle spørgsmål for at afklare, om et hjemmebesøg er den rette løsning for dig, eller om der kunne være andre muligheder.

Sammen aftaler I en dag, hvor du får besøg af to medarbejdere fra Borgerservice i dit hjem for at hjælpe dig med oprettelsen.

Borgerservice medbringer det nødvendige udstyr, så oprettelsen kan gøres helt færdig under besøget.

FAKTA

Før du bestiller et hjemmebesøg, skal du opfylde følgende:

  • Du kan selv administrere brugernavn og adgangskoder, og du kan selv tilgå og anvende MitID og dine identifikationsmidler.
  • Du har på forhånd forsøgt at gennemføre overgangen fra NemID til MitID, men det er ikke lykkedes fx på grund af manglende pas, pas uden chip eller ældre telefon.
  • Du har forsøgt at oprette MitID med hjælp fra en andens MitID app på en telefon eller Ipad/tablet med anvendelse af de nye ID-funktioner i MitID-app.

Kontakter

Jan Gammelgaard Mortensen, kontorchef i Borgerservice, mail: jam14@esbjerg.dk, mobil: 5123 9950

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum