Lederne

PRM: Kvinde - tag ansvar for din karriere

Del
Diamanthandler Katerina Pitzner
Diamanthandler Katerina Pitzner

Hvordan får vi flere kvinder i ledelseskontorerne i virksomheder i Midt- og vestjylland? Hvad kan kvinderne selv gøre for at skabe sig en lederkarriere? Hvilke kompetencer skal kvinder fremhæve for at avancere til topposter?

Det kan medlemmer af Lederne MidtVest få råd til ved arrangementet den 2. oktober i Vildbjerg. Alle medlemmer kan tage en ledsager – mandlig eller kvindelig – med til arrangementet om kvindelige ledere, og hvordan de kan tage ansvar for deres egen karriere.

Ved arrangementet vil deltagere få inspiration og gode råd til, hvordan de kan sætte fokus på det ansvar, de har som ledere. De kan også få råd om, hvordan kvindelige ledere skal fremme og gøre opmærksom på sig selv og deres egenskaber, når topposter skal besættes i virksomhederne.

Deltagerne kan blandt andet høre journalist Trine Gregorius, der vil dele ud af de erfaringer, hun har fået i løbet af sin karriere i radio og tv og som foredragsholder. Hun vil stille skarpt på det ansvar, som kvinden skal påtage sig, og hvordan kvinden gennem selvbestemmelse kan skabe sig en spændende karriere.

En anden oplægsholder er den professionelle diamanthandler Katerina Pitzner, der i sit daglige virke handler på vegne af private og investorer på de internationale diamantbørser. Hun vil skabe fokus på, hvordan kvinden kan gebærde sig og svinge taktstokken i en mandsdomineret verden.

Afdelingsformand for Lederne MidtVest, Lene Skyggelund, siger:

- Jeg ser frem til at høre tre forskellige foredragsholdere, der hver især præsenterer deres perspektiv på kvinder i ledergrupper. Der vil både blive præsenteret kolde facts og beretninger fra det virkelige liv. For eksempel bliver det interessant at høre Katerina Pitzner dele sine erfaringer med, hvordan det er at være kvinde i en branche domineret af mænd.

Lene Skyggelund håber, at deltagerne kan bruge erfaringer fra mødet i deres hverdag.

- Hendes erfaringer kan være relevante for os her i MidtVest-området, da vi har mange mandsdominerede ledergrupper i virksomhederne, og det kan derfor give inspiration til, hvad der skal til for at få flere kvinder på ledelsesgangene. Katerina kan ses som en rollemodel for deltagerne, da hun vil dele konkrete erfaringer med, hvordan den kvindelige leder skal navigere for at øge mulighederne for at indtage en toppost i virksomhederne.

Arrangementet finder sted i Vildbjerg Sports og Kulturcenter, d. 2. oktober kl 17:30-21. Arrangementet er rettet mod alle medlemmer af Lederne, som kan medbringe en ledsager/kollega. Tilmelding kan ske på: https://lederne.events/LederneMidtVestKvindekarriere/tilmelding.html?uk=59AA5BDE-9129-4177-A1AF-CD1B42A8FAE9

Kontaktoplysninger:

Lene Skyggelund
Afdelingsformand
Lederne Midt-Vest
Tlf. 2969 0159
E-mail: lene.skyggelund@lederne.dk

Lasse Aggedam Holm Jørgensen
Pressemedarbejder
Lederne
Tlf. 2789 9624
E-mail: laj@lederne.dk

Billeder

Diamanthandler Katerina Pitzner
Diamanthandler Katerina Pitzner
Download

Information om Lederne

Lederne
Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København S

3283 3283https://www.lederne.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lederne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lederne

PRM: Nye barselsregler skal fremme kvinders karrierer8.3.2019 07:00:00 CETPressemeddelelse

Vi har brug for at tiltrække, fastholde og udvikle flere kvindelige talenter på det danske arbejdsmarked. Det er uholdbart, at der i dag er langt færre kvindelige end mandlige ledere, og at kvinderne tjener mindre end mændene. Lederne foreslår derfor nu at ændre barselsreglerne for at fremme kvinders løn- og karriereudvikling. - For et lille land som Danmark er det fuldstændig afgørende, at vi udnytter talentmassen så godt som overhovedet muligt. Det gør vi desværre ikke i dag, når kvinderne kun udgør mindre end en tredjedel af lederne på det danske arbejdsmarked, og kvinder samtidig tjener betydeligt mindre end mænd. Derfor må vi som samfund tage markante skridt for at fremme kvinders karriereudvikling. Og det er et vigtigt skridt at ændre barselsreglerne. Sådan siger Bodil Nordestgaard Ismiris, viceadministrerende direktør i Lederne, som begrundelse for, at Lederne i dag fremlægger fem konkrete forslag til, hvordan staten kan fremme kvinders løn- og karriereudvikling. Det mest markan

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum