Danmarks Idrætsforbund

PRM: Idrætten har mistet ’sin borgmester’

Del

DIF har med Kjeld Rasmussens død mistet en stærk forbundsfælle.

Danmarks Idrætsforbund har med sorg modtaget meddelelsen om den tidligere Brøndby-borgmester Kjeld Rasmussens død.

Kjeld Rasmussen spillede en afgørende rolle i beslutningen om at flytte Danmarks Idrætsforbund til Brøndby, og i visionen om at samle de forskellige specialforbund i Idrættens Hus, Brøndby. Den mangeårige borgmester for Brøndby kom efterfølgende ofte i Idrættens Hus til møder hos DIF-ledelsen. Kjeld Rasmussen var også en hyppig og interesseret gæst ved årsmøderne i Danmarks Idrætsforbund. Årsmødet tidligere i denne måned blev hans sidste.

Kjeld Rasmussen var kendt for sit store engagement i Brøndby IF, men hans hjerte bankede for al idræt og det nød de lokale idrætsforeninger godt af.
Med Kjeld Rasmussens død har idrætten både i Brøndby og i hele landet mistet en stærk forbundsfælle.

Æret være Kjeld Rasmussens minde.

Kontakter

Billeder

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og flere end 1,9 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum