Danmarks Idrætsforbund

PRM: Afgørelser i håndboldsager

Del

DIF's Appelinstans har besluttet at stadfæste Håndboldens Appelinstans' afgørelser af 5. maj 2020 og Dansk Håndbold Forbunds repræsentantskabs beslutning af 25. maj 2020.

Appelinstansen har på møde den 18. juni 2020 behandlet klagerne fra Nordsjælland Håndbold, EH Aalborg og Odder Håndbold Elite over Håndboldens Appelinstans' afgørelser af 5. maj 2020 og over Dansk Håndbold Forbunds repræsentantskabs beslutning af 25. maj 2020 vedrørende afslutning på ligaen/1. division.

Appelinstansen udarbejder detaljerede kendelser, der vil blive udsendt til parterne senest den 2. juli 2020 og lagt på DIF's hjemmeside. Af hensyn til alle parters planlægning af den kommende sæson kan Appelinstansen dog allerede nu oplyse, at Appelinstansen har besluttet at stadfæste Håndboldens Appelinstans' afgørelser af 5. maj 2020 og Dansk Håndbold Forbunds repræsentantskabs beslutning af 25. maj 2020.

Dette betyder, at den beslutning om afslutning på ligaen og 1. division, som blev truffet den 15. april 2020 af Udvalget for professionel håndbold, ligger fast.

Appelinstansen har ingen supplerende bemærkninger i anledning af sagen.

Kontakter

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og knap 2 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum