Codan Forsikring A/S

Privatsikring styrker kundetilbud: Nu præsenteres de første nye løsninger bag fremtidens stærkeste bankassurancemodel

Del

Efter et halvt års intensiv udvikling kan en af landets største og stærkeste forsikringsalliancer, Privatsikring, nu løfte sløret for flere nye tilbud til kunderne. Det er især bæredygtighed og forebyggelse, som er omdrejningspunktet for de nye tiltag, der rulles ud nu og løbende hen over året. Det sker blandt andet med afsæt i en trecifret millioninvestering fra Codan og et tæt udviklingssamarbejde parterne imellem.

I efteråret 2020 blev Nykredit en del af forsikringsalliancen Privatsikring, der forinden bestod af tre store aktører i den danske finanssektor, Lokale Pengeinstitutter (LOPI), Spar Nord og Codan. Med Nykredit ombord er ambitionen at udvikle landets stærkeste bankassurancemodel.

De nye initiativer har til formål at øge den finansielle tryghed gennem skræddersyede koncepter og lokal tilstedeværelse samt at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling med flere grønne produkter og fremtidssikrende investeringer.

På listen over nye tilbud og koncepter, som de 32 pengeinstitutter i samarbejdet nu får mulighed for at tilbyde nye kunder, er blandt andet en samlet grøn løsning til elbilsejere, hvor et grønt billån i pengeinstituttet kan kombineres med en grøn bilforsikring hos Privatsikring. Derudover tilbyder Privatsikring et helt nyt boligkoncept, der taler til husejere såvel som lejlighedsejere, og som foruden forsikringsprodukter tilbyder skadeforebyggende fordele, som f.eks. alarm, DNA-mærkning og indeklimamåling.

Og netop forebyggelse er i højsædet for flere af alliancens nye tiltag. Alle kunder i Privatsikring bliver nemlig automatisk medlem af Østifterne, der støtter skadeforebyggelse samt humanitære og almennyttige projekter og arbejder strategisk med at forebygge skader. Østifterne investerer et tocifret millionbeløb til at støtte de fordele, som kan hjælpe medlemmerne med at minimere risikoen for skader i hjemmet.

Privatsikring forventer markant vækst

De nye tiltag er en udvidelse af de allerede eksisterende forsikringsløsninger fra Privatsikring, og alliancen vil løbende styrke og udvide mængden af forsikrings-, forebyggelses- og bæredygtighedstilbud. De nye tilbud bliver blandt andet muliggjort gennem et tæt samarbejde parterne imellem samt en investering på over 100 millioner kroner fra Codan.

Med Nykredits tilslutning til alliancen, og de nye tiltag, er det forventningen, at Privatsikring over de kommende år vil udvide kundebasen markant. Derfor opruster Privatsikring også organisationen, og alene i 2021 forventer man mindst 30.000 kundemøder, udover de mange kundemøder der også afholdes i pengeinstitutterne.

Det skal samlet set være med til at sikre, at Privatsikring fortsætter med at vækste, som det har gjort år for år gennem de sidste 20 år. Og særligt over de kommende år løftes præmieindtægterne markant.

Jan Kondrup, direktør i Lokale Pengeinstitutter, udtaler:

”Vi er utrolig glade for det samarbejde, vi etablerede om Privatsikring i 2000. Kunderne har gennem tiden udtrykt en høj grad af tilfredshed med produkterne og servicen i Privatsikring. Så hele øvelsen det seneste halve år er gået ud på at udfordre os selv og hinanden i det udvidede samarbejde, så vi fremover kan tilbyde endnu flere produkter, der matcher kundernes behov og understøtter den vigtige bæredygtighedsdagsorden.”

Martin Kudsk Rasmussen, bankdirektør i Spar Nord, udtaler:

”Med Nykredits indtræden i alliancen tilbage i efteråret, og senest med Codans investering, står Privatsikring nu stærkere end nogensinde før. Det er derfor glædeligt, at vi nu kan løfte sløret for nogle af de tiltag, som skal være med til at understrege Privatsikrings plads som en af de stærkeste alliancer på tværs af den finansielle sektor.”

Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit, udtaler:

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan præsentere vores kunder for de første produkter i vores nye stærke forsikringsalliance. Samarbejdet er et godt eksempel på, at når vi slår os sammen, så kan vi sætte vores skala i spil på nye områder. De nye løsninger kommer kunderne i hele samarbejdet til gavn. I Nykredit vil vi gerne bidrage til et grønnere Danmark og finansiel tryghed. Det skal naturligvis også afspejles overfor kunderne i vores nye stærke forsikringssamarbejde. Derfor er jeg især glad for, at vi fra start kan præsentere et grønt forsikringstilbud til kunderne. Det er stærkt.”

Christian Baltzer, CEO i Codan Danmark, udtaler:

”Privatsikring har gennem alle årene været en succes med vækst og høj kundetilfredshed. Med Nykredits tilslutning til alliancen, og ved at parterne er gået endnu tættere sammen i udviklingsarbejdet – og tæt på kundernes behov, er jeg overbevist om at vi har skabt et solidt afsæt for fortsat succes. Igennem alliancen går bank og forsikring hånd i hånd, og møder kunderne med solide forsikringsprodukter med fokus på både bæredygtighed og forebyggelse.”

Om den nye forsikringsalliance

  • Privatsikring har eksisteret siden 2000, hvor Codan og LOPI dannede alliancen. I 2006 blev Spar Nord en del af samarbejdet, og i oktober 2020 indgik Nykredit, Danmarks 4. største bank, som en del af forsikringsalliancen.

  • I praksis betyder det nye samarbejde med Nykredit, at hver fjerde danske bankkunde – svarende til kunderne i Nykredit Bank, Spar Nord og de omkring 30 lokale pengeinstitutter, der allerede nu er med i forsikringssamarbejdet - kan gøre brug af forsikringer og rådgivning fra Codans datterselskab Privatsikring.

 //

For flere oplysning, kontakt venligst:

Kontakt Anders Lorenzen, presse- og kommunikationsspecialist i Codan, på tlf. 30 37 88 03 / afl@codan.dk for interview med Christian Baltzer.

Kontakt Lisbeth Nielsen, kommunikationsdirektør i LOPI, på tlf. 20 21 02 30 / ln@lopi.dk for interview med Jan Kondrup.

Kontakt Neel Rosenberg, pressechef i Spar Nord, på tlf. 25 27 04 33 / ner@sparnord.dk for interview med Martin Kudsk Rasmussen.

Kontakt Rikke Seidenfaden, pressekonsulent i Nykredit, på tlf. 44 55 14 49 / RGS@nykredit.dk for interview med Tonny Thierry Andersen.

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Codan Forsikring har cirka 250.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA, der har 13.500 medarbejdere på verdensplan. Læs mere om Codan på www.codan.dk.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Hver fjerde sommerhusejer har haft en vejrskade det seneste år30.7.2021 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Corona har fået sommerhussalget til at stige voldsomt. Men med sommerhuskøbene følger ikke kun frisk luft, sand under fødderne og en sikker ferielokation. Udover de seneste ugers kraftige regnskyl, viser en ny undersøgelse lavet for Codan nemlig, at hver fjerde danske sommerhusejer har haft en vejrskade på deres sommerhus inden for det seneste år. Og det er langt flere end blandt normale boligejere. Det bekymrer skadedirektør i Codan, Henrik Bundgaard, da det i sidste ende kan få betydning for sommerhusets værdi.

Pas på dig selv i haven: Her er sommerens skøreste skader28.7.2021 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Det er sommerferie, og vi har masser af tid i haven og sammen med vores børn. Men der er grund til at være opmærksom, når man går i gang med havearbejdet eller låner børnenes legetøj. Når sommerferien begynder, lægger danskerne sig ikke blot i en solseng eller på et håndklæde i strandkanten og slapper af. Mange benytter også lejligheden til at forskønne haven eller blander sig lidt uheldigt i børnenes leg, oplever Codan Forsikring. "Vi kan godt mærke, at der er gået sommer i den i forhold til de skader, som folk ringer ind med i øjeblikket," siger skadedirektør i Codan, Henrik Bundgaard, med et glimt i øjet, "Det gode vejr har naturligt nok fået danskerne ud i haven, men tid i haven kan godt være farlig og resultere i nogle skader, som man måske ikke umiddelbart havde forestillet sig," lyder det. Det udsagn bakker Charlotte Rahbek, som er ledende oversygeplejerske på Bispebjerg Hospital, op om. "Når det er godt vejr, bruger danskerne mere tid udenfor og i deres haver. Udover det bringe

Vil du udleje dit sommerhus eller bolig? Det kan blive en dyr fornøjelse7.7.2021 07:53:52 CEST | Pressemeddelelse

Er du blandt de mange danskere, som igen i år holder sommerferie indenfor Danmarks grænser og har booket et sommerhus eller en ferielejlighed? Eller måske udlejer du selv? Så er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan du er dækket. Det har nemlig stor betydning for din forsikringsdækning, hvorvidt du låner eller udlejer din bolig, og om du gør det gennem en udlejningsportal eller på egen hånd.

8 ud af 10 skader i transportbranchen er under selvrisikoen: Peder Olsen og Søn fra Odense sparede 600.000 kr. på forebyggelse på kun ét år30.6.2021 09:37:49 CEST | Pressemeddelelse

Meget få virksomheder i transportbranchen arbejder struktureret med at forebygge små og mellemstore skader på deres køretøjer. Men det er der god grund til at lave om på, mener Camilla Amstrup, erhvervsdirektør i Codan Danmark. Der er nemlig rigtig mange penge at spare i at undgå de småskader, der ligger under selvrisikoen. En af de virksomheder, der har oplevet effekten af forebyggelse, er Peder Olsen og Søn fra Odense. På kun ét år reducerede de antallet af skader med 60 procent svarende til mere end en halv million kroner på bundlinjen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum