Codan Forsikring A/S

Privatsikring styrker kundetilbud: Nu præsenteres de første nye løsninger bag fremtidens stærkeste bankassurancemodel

Del

Efter et halvt års intensiv udvikling kan en af landets største og stærkeste forsikringsalliancer, Privatsikring, nu løfte sløret for flere nye tilbud til kunderne. Det er især bæredygtighed og forebyggelse, som er omdrejningspunktet for de nye tiltag, der rulles ud nu og løbende hen over året. Det sker blandt andet med afsæt i en trecifret millioninvestering fra Codan og et tæt udviklingssamarbejde parterne imellem.

I efteråret 2020 blev Nykredit en del af forsikringsalliancen Privatsikring, der forinden bestod af tre store aktører i den danske finanssektor, Lokale Pengeinstitutter (LOPI), Spar Nord og Codan. Med Nykredit ombord er ambitionen at udvikle landets stærkeste bankassurancemodel.

De nye initiativer har til formål at øge den finansielle tryghed gennem skræddersyede koncepter og lokal tilstedeværelse samt at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling med flere grønne produkter og fremtidssikrende investeringer.

På listen over nye tilbud og koncepter, som de 32 pengeinstitutter i samarbejdet nu får mulighed for at tilbyde nye kunder, er blandt andet en samlet grøn løsning til elbilsejere, hvor et grønt billån i pengeinstituttet kan kombineres med en grøn bilforsikring hos Privatsikring. Derudover tilbyder Privatsikring et helt nyt boligkoncept, der taler til husejere såvel som lejlighedsejere, og som foruden forsikringsprodukter tilbyder skadeforebyggende fordele, som f.eks. alarm, DNA-mærkning og indeklimamåling.

Og netop forebyggelse er i højsædet for flere af alliancens nye tiltag. Alle kunder i Privatsikring bliver nemlig automatisk medlem af Østifterne, der støtter skadeforebyggelse samt humanitære og almennyttige projekter og arbejder strategisk med at forebygge skader. Østifterne investerer et tocifret millionbeløb til at støtte de fordele, som kan hjælpe medlemmerne med at minimere risikoen for skader i hjemmet.

Privatsikring forventer markant vækst

De nye tiltag er en udvidelse af de allerede eksisterende forsikringsløsninger fra Privatsikring, og alliancen vil løbende styrke og udvide mængden af forsikrings-, forebyggelses- og bæredygtighedstilbud. De nye tilbud bliver blandt andet muliggjort gennem et tæt samarbejde parterne imellem samt en investering på over 100 millioner kroner fra Codan.

Med Nykredits tilslutning til alliancen, og de nye tiltag, er det forventningen, at Privatsikring over de kommende år vil udvide kundebasen markant. Derfor opruster Privatsikring også organisationen, og alene i 2021 forventer man mindst 30.000 kundemøder, udover de mange kundemøder der også afholdes i pengeinstitutterne.

Det skal samlet set være med til at sikre, at Privatsikring fortsætter med at vækste, som det har gjort år for år gennem de sidste 20 år. Og særligt over de kommende år løftes præmieindtægterne markant.

Jan Kondrup, direktør i Lokale Pengeinstitutter, udtaler:

”Vi er utrolig glade for det samarbejde, vi etablerede om Privatsikring i 2000. Kunderne har gennem tiden udtrykt en høj grad af tilfredshed med produkterne og servicen i Privatsikring. Så hele øvelsen det seneste halve år er gået ud på at udfordre os selv og hinanden i det udvidede samarbejde, så vi fremover kan tilbyde endnu flere produkter, der matcher kundernes behov og understøtter den vigtige bæredygtighedsdagsorden.”

Martin Kudsk Rasmussen, bankdirektør i Spar Nord, udtaler:

”Med Nykredits indtræden i alliancen tilbage i efteråret, og senest med Codans investering, står Privatsikring nu stærkere end nogensinde før. Det er derfor glædeligt, at vi nu kan løfte sløret for nogle af de tiltag, som skal være med til at understrege Privatsikrings plads som en af de stærkeste alliancer på tværs af den finansielle sektor.”

Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit, udtaler:

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan præsentere vores kunder for de første produkter i vores nye stærke forsikringsalliance. Samarbejdet er et godt eksempel på, at når vi slår os sammen, så kan vi sætte vores skala i spil på nye områder. De nye løsninger kommer kunderne i hele samarbejdet til gavn. I Nykredit vil vi gerne bidrage til et grønnere Danmark og finansiel tryghed. Det skal naturligvis også afspejles overfor kunderne i vores nye stærke forsikringssamarbejde. Derfor er jeg især glad for, at vi fra start kan præsentere et grønt forsikringstilbud til kunderne. Det er stærkt.”

Christian Baltzer, CEO i Codan Danmark, udtaler:

”Privatsikring har gennem alle årene været en succes med vækst og høj kundetilfredshed. Med Nykredits tilslutning til alliancen, og ved at parterne er gået endnu tættere sammen i udviklingsarbejdet – og tæt på kundernes behov, er jeg overbevist om at vi har skabt et solidt afsæt for fortsat succes. Igennem alliancen går bank og forsikring hånd i hånd, og møder kunderne med solide forsikringsprodukter med fokus på både bæredygtighed og forebyggelse.”

Om den nye forsikringsalliance

  • Privatsikring har eksisteret siden 2000, hvor Codan og LOPI dannede alliancen. I 2006 blev Spar Nord en del af samarbejdet, og i oktober 2020 indgik Nykredit, Danmarks 4. største bank, som en del af forsikringsalliancen.

  • I praksis betyder det nye samarbejde med Nykredit, at hver fjerde danske bankkunde – svarende til kunderne i Nykredit Bank, Spar Nord og de omkring 30 lokale pengeinstitutter, der allerede nu er med i forsikringssamarbejdet - kan gøre brug af forsikringer og rådgivning fra Codans datterselskab Privatsikring.

 //

For flere oplysning, kontakt venligst:

Kontakt Anders Lorenzen, presse- og kommunikationsspecialist i Codan, på tlf. 30 37 88 03 / afl@codan.dk for interview med Christian Baltzer.

Kontakt Lisbeth Nielsen, kommunikationsdirektør i LOPI, på tlf. 20 21 02 30 / ln@lopi.dk for interview med Jan Kondrup.

Kontakt Neel Rosenberg, pressechef i Spar Nord, på tlf. 25 27 04 33 / ner@sparnord.dk for interview med Martin Kudsk Rasmussen.

Kontakt Rikke Seidenfaden, pressekonsulent i Nykredit, på tlf. 44 55 14 49 / RGS@nykredit.dk for interview med Tonny Thierry Andersen.

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Codan Forsikring har cirka 250.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA, der har 13.500 medarbejdere på verdensplan. Læs mere om Codan på www.codan.dk.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skjern Bank og Privatsikring indgår ny aftale for erhvervskunder26.4.2021 11:10:39 CEST | Pressemeddelelse

Privatsikring og Skjern Bank har underskrevet en ny aftale om deres erhvervsforsikringer. Dermed vil erhvervskunderne i den vestjyske bank fremover blive præsenteret for rådgivning samt koncepter og skræddersyede forsikringer fra Privatsikring. Partnerskabet mellem Privatsikring og Skjern Bank går helt tilbage til Privatsikrings etablering i år 2000, hvor bankens privatkunder begyndte at modtage rådgivning og skræddersyede forsikringer. Nu udvides partnerskabet til også at inkludere bankens erhvervskunder. ”Vi har 20 års erfaring med Privatsikring, og derfor føles det rigtigt at samle det hele hos dem og tilbyde vores kunder en helhedsrådgivning på tværs af privat- og erhvervsforretningen. Vi ser frem til at kunne tilbyde vores erhvervskunder attraktive forsikringsløsninger, som vi i mange år har kunnet tilbyde vores privatkunder.” udtaler Per Munck adm. direktør i Skjern Bank. Hos Privatsikring ser man også frem til at udvide samarbejdet. ”Vi har altid haft en god dialog med Skjern Ba

Christian Baltzer fortsætter som CEO af Codan Danmark efter afslutning af Intact Financial Corporation’s foreslåede overtagelse22.4.2021 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

TORONTO D. 22. APRIL 2021 Intact har i dag bekræftet, at Christian Baltzer vil fortsætte som CEO af Codan Danmark efter afslutning af Intact Financial Corporation og Tryg A/S’ foreslåede overtagelse af RSA Insurance Group plc, på nuværende tidspunkt forventet i Q2 2021. I henhold til den foreslåede transaktion, vil Codan Danmark blive ejet af de to parter på et 50/50 økonomisk grundlag med Intact som ledelsesansvarlig. I samarbejde med Intact, vil Christian Baltzer og Codan Danmark-teamet drive den fortsatte succes af forretningen, og sideløbende vurdere de strategiske alternativer for det langsigtede partnerskab. Charles Brindamour, CEO, Intact Financial Corporation: “The entire Codan team in Denmark, led by Christian Baltzer, has undergone remarkable development over the past year, and has achieved strong results. Codan Denmark is an iconic brand in a great market. We are confident that Codan Denmark can continue to realize its significant potential, and Christian Baltzer is the righ

Codan forudser boom i sports- og fritidsskader: Her er 6 gode råd til at undgå skader efter genåbningen16.4.2021 12:17:20 CEST | Pressemeddelelse

Antallet af sports- og fritidsskader vil stige de kommende måneder, når samfundet igen åbner op. Det vurderer forsikringsselskabet Codan, der sidste år oplevede en usædvanlig stigning i antallet af skader på hele 25 pct. i forårs- og sommermånederne i halen af Danmarks første nedlukning. Husk derfor at passe på kroppen, når forårskådheden melder sin ankomst, påpeger skadedirektør i Codan, og deler her 6 gode råd til at undgå skader.

Knap 9 ud af 10 bestyrelsesmedlemmer lever livet farligt uden forsikring: Codan og BOARD OFFICE går sammen og lancerer løsning22.3.2021 15:07:39 CET | Pressemeddelelse

Codan, Danmarks tredjestørste forsikringsselskab, og BOARD OFFICE, en af Skandinaviens stærkeste leverandører af platforme, produkter og rådgivning til bestyrelser, er gået sammen i et partnerskab med et fælles løfte til danske virksomheder og organisationer: Bestyrelsesarbejdet skal professionaliseres og digitaliseres yderligere. Det indebærer blandt andet, at nuværende og fremtidige bestyrelsesmedlemmer, der benytter BOARD OFFICE, nu automatisk er dækket af en bestyrelsesansvarsforsikring hos Codan. En uforsikret bestyrelse kan nemlig i sidste ende stå med personlige erstatningssager på millionbeløb. En ny undersøgelse blandt BOARD OFFICEs flere end 15.000 kunder viser, at 87% af bestyrelserne i danske virksomheder ikke er forsikret eller slet ikke ved, om de har én, og hvordan den dækker. Det skal ses i lyset af, at medlemmer af ledelsen - det vil sige bestyrelse, direktion og øverste ledelsesorgan - i danske virksomheder ifølge Selskabsloven har et professionelt ansvar over for der

Ny strategi, stigende kundetilfredshed og forbedret lønsomhed: Codan er kommet styrket ud af 202026.2.2021 08:06:07 CET | Pressemeddelelse

Med et samlet, positivt afkast på forsikringsdriften på 520 millioner DKK, en solid COR på 89 pct. og en stigende kundetilfredshed kan Codan Danmark kigge tilbage på et tilfredsstillende 2020, som på mange måder har været et definerende år for selskabets fremtid. Et år, hvor der blandt andet blev gennemført en stærk turn-around på hele erhvervsområdet, indgået en banebrydende forsikringsalliance med Nykredit, SparNord og Lokale Pengeinstitutter (LOPI) samt indgået rekordstore aftaler inden for forsikring af vedvarende energi. Alt sammen i lyset af COVID-19, hvor Codans medarbejdere arbejdede i døgndrift hjemmefra for at hjælpe kunder med råd og vejledning i en svær og uvis tid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum