Guldborgsund Kommune

Prisfest 2018 i Guldborgsund: Og vinderne er …

Del

Fire fritidspriser og årets kulturpris har fundet sine vindere ved årets meget velbesøgte prisfest i Guldborgsund Kommune.

Prisfest 2018
Prisfest 2018

Masser af underholdning og musik dannede en fantastisk baggrund for Prisfest 2018 på Nykøbing F. Teater fredag aften, hvor Guldborgsund Kommune fejrede talenter og ildsjæle inden for sport og kultur.

Fire fritidspriser og årets kulturpris blev uddelt til nogle meget glade vindere.

Årets vindere:

  • Årets Ildsjæl: Stine Wejdik Bendsen, Toreby Grænge Boldklub og Støtteforening
  • Årets Idrætspræstation: Stephan Hansen, Nykøbing F. Bueskyttelaug
  • Årets Forening: Lolland-Falster Cykle Klub
  • Årets Fund: Gustav Kamper, Vandpolo Nykøbing Falster
  • Kulturprisen: Teaterforeningen Guldborgsund

Udover fritidspriserne og Kulturprisen hyldede Guldborgsund Kommune traditionen tro også de lokale sportstalenter, der har vundet medaljer i ind- og udland i året, der er gået.

Fredag aften var hele 59 idrætsudøvere fra Guldborgsund Kommune på scenen på Nykøbing F. Teater. De har hver især inden for deres sportsgren enten vundet danmarksmesterskabet eller hentet en guld-, sølv- eller bronzemedalje ved de nordiske mesterskaber, europamesterskaberne eller verdensmesterskaberne.

Se grundlaget for hædringen af medaljevinderne og fritidspriserne her: https://www.guldborgsund.dk/fritidspriser

Se grundlaget for Kulturprisen her: https://www.guldborgsund.dk/kulturprisen

Nøgleord

Kontakter

Fritids- og foreningskonsulent Lone Svendsen, tlf. 25 18 03 37/ losv@guldborgsund.dk

Billeder

Prisfest 2018
Prisfest 2018
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Nyt tilbud til familier i Guldborgsund: Tandplejen kommer på hjemmebesøg hos de helt små18.2.2019 12:49:34Pressemeddelelse

Forældre får nu tidlig hjælp og vejledning til at sikre god tandhygiejne hos deres mindste. Social, Sundhed og Omsorgsudvalget i Guldborgsund Kommune har netop besluttet at udvide tandplejens indsats. Det betyder, at når barnet er omkring seks måneder og begynder at få tænder, vil tandplejen banke på døren hjemme hos familien med vejledning og gode råd til forældrene. ”Vi har en politisk målsætning om, at alle kommer godt fra start i livet, og derfor skal vi også sætte rigtig tidligt ind med fokus på barnets første 1.000 dage. Det nye tiltag hænger godt sammen med de øvrige forbedringer af børnetandplejen, som vi har gennemført de seneste år,” siger Bo Abildgaard, formand for Social, Sundhed og Omsorgsudvalget i Guldborgsund. Lige nu ligger kommunen under niveau i Region Sjælland i forhold til tandsundhed. Og den statistik skal forbedres, siger udvalgsformanden. I dag bliver børnene indkaldt til første undersøgelse hos tandplejen, når de er tre år. Siden 2016 har kommunens tandbus desu

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum