Guldborgsund Kommune

Prisfest 2018: Guldborgsund hylder kulturen, talenterne og de lokale ildsjæle

Del

Der bliver masser af fest og farver, når Guldborgsund Kommune den 28. september traditionen tro fejrer ildsjæle, kulturpersonligheder og lokale sportstalenter, der har vundet priser i ind- og udland det forgangne år.

Prisfesten 2017
Prisfesten 2017

Årets Ildsjæl. Årets Idrætspræstation. Årets Forening. Årets Fund. Kulturprisen.

Fire fritidspriser samt Kulturprisen bliver uddelt fredag den 28. september, når Guldborgsund Kommune er vært for Prisfest 2018 på Nykøbing F. Teater. Samtidig hylder man de lokale talenter, der har vundet medaljer i det foregående år.

Over de seneste måneder er der sendt forslag ind fra nær og fjern med nomineringer til de fire fritidspriser og Kulturprisen. Spændingen udløses på fredag, hvor der udover hæderen også følger et diplom, en vandrepokal og en check på 5.000 kroner med til fritidspriserne, mens vinderen af Kulturprisen modtager diplom, statuette samt en check på 15.000 kroner.

”Det er simpelthen den bedste tid på året, når vi skal udvælge og uddele priser til vores talenter og ildsjæle. Jeg bliver både glad og stolt, når jeg læser de indstillinger, der kommer til priserne. Her kan man i den grad se, hvordan der bliver løftet et kæmpe frivilligt arbejde rundt om i foreningerne, og man bliver bekræftet i, at vi har et rigt og varieret kulturliv. Det er helt unikt,” siger Martin Lohse, der er formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget.

Udover priserne har Guldborgsund Kommune en tradition for at hylde de lokale sportstalenter, der har vundet medaljer i ind- og udland i året, der er gået. I år skal hele 59 idrætsudøvere fejres på scenen på Nykøbing F. Teater.

”Det er en helt særlig oplevelse at stå på scenen sammen med mestrene. Man kan jo lige der for alvor se, hvor mange dygtige sportsudøvere vi har i Guldborgsund, når man står ved siden af både verdensmestre, europamestre og danmarksmestre. Det viser i den grad, at talentudviklingen er top i Guldborgsund,” siger Martin Lohse.

På scenen hyldes danmarksmestre samt guld-, sølv- og bronzevindere i nordiske mesterskaber, europamesterskaber og verdensmesterskaber – samt naturligvis OL hvert fjerde år.

Se grundlaget for hædringen af medaljevinderne og fritidspriserne her: https://www.guldborgsund.dk/fritidspriser 

Se grundlaget for Kulturprisen her: https://www.guldborgsund.dk/kulturprisen 

Pressen er meget velkommen til at komme og dække Prisfest 2018.

Nøgleord

Kontakter

Udvalgsformand Martin Lohse, Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget: 25181813
Fritids- og foreningskonsulent Lone Svendsen, tlf. 25180337

Billeder

Prisfesten 2017
Prisfesten 2017
Download
Prisfesten 2017
Prisfesten 2017
Download

Vedhæftede filer

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum