DOT - Din Offentlige Transport

Priserne holdes i ro i den offentlige transport på Sjælland pr. januar 2022

Del

I år er der gode nyheder til dem, der rejser kollektivt. Der kommer ingen prisstigninger i bus, tog og metro pr. januar 2022.

Den årlige regulering af taksterne i den offentlige transport sker normalt den tredje søndag i januar. Men denne gang bliver der ingen ændringer for den, der rejser med enkeltbilletter, rejsekort eller med pendlerkort. Der sker desuden ingen ændringer for priserne på cykler, CityPass, institutions- og skoleklassekort, skole-kort eller eventbilletter.

DSB, Metroselskabet og Movia – samlet i Din Offentlige Transport (DOT) - justerer hvert år priserne til kollektiv transport på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, så trafikselskabernes indtægter følger den almindelige prisudvikling. Det er Trafikstyrelsen, der fastsætter, hvor meget priserne i kollektiv transport i gennemsnit må stige. I år er det slået fast, at der ikke kommer nogen stigninger i billetpriserne pr. januar 2022.
Se oversigten over taksterne i DOT’s område på https://dinoffentligetransport.dk/priser/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om DOT - Din Offentlige Transport

DOT - Din Offentlige Transport
DOT - Din Offentlige Transport
Gammel Køge Landevej 3
2500 Valby

https://dinoffentligetransport.dk/

DOT, Din Offentlige Transport, arbejder for at gøre det nemt at være kunde i den offentlige transport på Sjælland og øerne. DOT sørger for kundeservice, koordineret trafikinformation, sammenhængende køreplaner, billetkøb og priser, når én million daglige rejser foretages med bus, tog og metro. DOT er et samarbejde mellem DSB, Movia og Metroselskabet, der skal sikre en god kundeoplevelse på tværs af transportformer og gøre det attraktivt at rejse bæredygtigt.

Følg pressemeddelelser fra DOT - Din Offentlige Transport

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DOT - Din Offentlige Transport

Efterårsferie på Sjælland og øerne? – rejs lige så meget du vil med et DOT City Pass18.10.2021 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Så er der godt nyt til alle, der vil holde lidt efterårsferie på hjemmebane. DOT, Din Offentlige Transport, supplerer i år det populære City Pass i hovedstadsområdet med tre nye turistbilletter, som giver adgang til ubegrænsede rejser med offentlig transport i Vestsjælland, Sydsjælland og hele Sjælland og øerne. De tre nye City Pass er designet til at give turister en populær mulighed for nemt at komme rundt i det danske land med bus, tog og metro til en fast pris.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum