Ishøj Kommune

Prisbelønnet tyrkisk film kan ses i Ishøj Bio

Del

Filmen 'Sommerfuglene' har vundet Juryens hovedpris ved Sundance International Filmfestival. Den vises nu i Ishøj Bio i fra den 29. november til den 12. december

De tre søskende Cemal, Kenan og Suzi er gradvist gledet fra hinanden efter, at de flyttede fra den lille landsby Hasanlar, hvor de voksede op sammen. Da Cemal, den ældste af de tre, modtager et uventet opkald fra deres far, som kræver, at de straks vender hjem til fødebyen, føler han, at han må forsøge at genforene familien og overbeviser sin bror og søster om at vende hjem til det sted, de har arbejdet så hårdt på at glemme.

De tre må dog snart sande, at det ikke er helt let at skulle forholde sig til fortiden såvel som hinandens særheder.

Nyt tiltag i biografen

Ishøj Bio er så småt i gang med et nyt tiltag i biografen, som arrangeres i samarbejde med frivillige brugere. I det nye år vil der i den sidste weekend i hver måned blive vist en aktuel eller interessant tyrkisk film. Der kan også eventuelt komme børnefilm på programmet.

Tyrkisk Film-weekend planlægges afholdt i månederne januar til juni og august til november.

Sommerfuglene er en del af biografens artfilmprogram, og hvis du er interesseret i tyrkiske film, er der en god mulighed for en lille tyvstart her.

Du kan følge med på biografens hjemmeside og se mere info samt spilletider på de enkelte film.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum