Børns Vilkår

Prisbelønnet kampagne slår indsamlingsrekord - til gavn for udsatte børn og unge

Del

De seneste tre måneder har Circle K’s butikker solgt BørneKaffe til fordel for BørneTelefonen, og både antallet af solgte kopper og ekstra-donationer slår rekord i forhold til tidligere år. I alt bliver der doneret 1.130.000 kroner, som skal sikre, at flest mulige børn og unge kan få hjælp på BørneTelefonen – på sigt døgnet rundt.

Coronakrisen har fået os alle til at holde afstand, men har også skabt en stor lyst og vilje til at stå endnu mere sammen om at hjælpe udsatte børn og unge. Børns Vilkår og Circle K har oplevet rekordstor opbakning til årets BørneKaffe-kampagne, som samler ind til BørneTelefonen og netop har kørt for tredje gang i Circle K’s butikker.

Kampagnen, som vandt Fundraising-prisen i 2019, har i år udløst en donation på 1,13 million kroner til BørneTelefonen, som dels kommer fra salget af BørneKaffe, hvor kunderne har givet 2,50 kr. ekstra for en særlig BørneKaffe-kop, når de har købt kaffe, og dels gennem ekstra-donationer ved kassen. I denne kampagne er der solgt hele 25 procent flere BørneKaffe-kopper end ved kampagnen sidste år.

”Det er fantastisk, at BørneKaffe-kampagnen er gået så godt, for der er brug for støtten! Mange børn og unge kæmper med mistrivsel lige nu og kontakter BørneTelefonen for at få svar på spørgsmål og ro på tankene. Vi vil bruge donationen til at udvikle BørneTelefonens kapacitet og kvalitet, så flest mulige børn og unge kan få den hjælp, de har brug for,” siger direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl.

På sigt skal BørneTelefonen være døgnåben
BørneKaffe-kampagnen er en del af et treårigt samarbejde mellem Circle K og Børns Vilkår, som siden 2019 har indsamlet over tre millioner kroner til BørneTelefonen. Ved de to foregående kampagner er donationerne gået til at udvide BørneTelefonens åbningstid, hvilket har medført, at den nu åbner kl. 7 om morgenen mod tidligere kl. 11. I år går donationen blandt andet til på sigt at gøre BørneTelefonen døgnåben.

”Jeg vil gerne sige tak til landets bedste kunder og tak for indsatsen til de mest dedikerede medarbejdere i Danmark. Vi er nu et stort skridt nærmere, at BørneTelefonen bliver døgnåben. At vi kan tage store skridt med en rekordstor donation i år skyldes, at Børnekaffe-kampagnen bare fungerer. Det er et enkelt koncept, som giver mening, og hvor vi sammen med danskerne kan gøre en forskel for nogle af dem, som er mest udsatte," siger kommunationschef i Circle K, Dennis Bylov Dalgaard.

Fakta 
• Hver kop solgt BørneKaffe i Circle K’s butikker har givet i alt 5 kroner til Børns Vilkår: 2,50 kr. fra kunden og 2,50 kr. fra Circle K per købt Børnekaffe-kop i kampagneperioden.

• Kampagnerne med BørneKaffe har siden 2019 givet en samlet donation på over tre millioner kroner til BørneTelefonen.

• Kampagnen løb for tredje gang fra 8/12-1/3 i alle Circle K’s 225 danske butikker.

• Børnekaffe vandt i 2019 Fundraisingprisen.

• Børnekaffe-kampagnen er en del af Circle K-koncernens ”You give, we give”-initiativ, som støtter udsatte børn og unge verden over.

Kontakter

Billeder

Information om Børns Vilkår

Børns Vilkår
Børns Vilkår
Trekronergade 26
2500 Valby

35 55 55 59http://www.bornsvilkar.dk/

Følg pressemeddelelser fra Børns Vilkår

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Børns Vilkår

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum