Moesgaard Museum

Prestigefyldt museumspris til Moesgaard Museum

Del

Moesgaard Museum har fået tildelt en specialpris ved uddelingen af den prestigefyldte Museum of the Year Award 2019 ceremoni, som netop har fundet sted i Sarajevo.

Moesgaard Museum har fået tildelt en specialpris ved uddelingen af den prestigefyldte Museum of the Year Award 2019 ceremoni, som netop har fundet sted i Sarajevo.

Moesgaard Museum fik overrakt specialprisen ved prisuddelingsfesten, der blev afholdt 25. maj.

Museums of The Year Awards uddeles i samarbejde med European Museum Forum, EMF, og er den ældste og mest prestigefyldte museumspris i Europa.

Moesgaard Museum får prisen, Special Commendation 2019, med følgende begrundelse:

Moesgaard Museum byder på en fængslende formidling af menneskets mangfoldighed i tid og rum. Ved at anvende en eksperimenterende tilgang til dets fabelagtige samlinger viser dette yderst nyskabende museum nye veje i historiefortællingen. Resultatet er en underholdende, fornøjelig og inspirerende oplevelse for besøgende i alle aldre.

”Vi er både glade og stolte over, at vi kunne hente en flot pris hjem i forbindelse med den mest prestigefyldte uddeling af museumspriser i Europa. Det er en stor anerkendelse af museets dygtige medarbejdere og har også stor ekstern betydning ikke mindst i forhold til vores netværk og samarbejde med andre internationale museer,” siger direktør for Moesgaard Museum, Mads Kähler Holst.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Moesgaard Museum

Moesgaard Museum
Moesgaard Museum
Moesgård Allé 15
8270 Højbjerg

87394000https://www.moesgaardmuseum.dk/

Moesgaard Museum er et kulturhistorisk museum, der viser arkæologiske og etnografiske udstillinger i international klasse. Museet forsker i og formidler menneskelivets mangfoldighed i et tæt samarbejde med Aarhus Universitet. Moesgaard Museum omfatter afdelingen i Højbjerg ved Aarhus, Vikingemuseet i Aarhus, Odder og Samsø museer.

Følg pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum