Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Pressen inviteres til teknisk briefing om COP24 i Polen

Del

Klimatopmødet COP24 i Katowice i Polen fra 2.-14. december anses for at være den vigtigste COP, siden Parisaftalen faldt på plads på COP21 i 2015. Det er den ikke mindst, fordi det er på COP24, at det endelige regelsæt for Parisaftalen skal forhandles på plads. Den er også vigtig i lyset af konklusionerne fra FN`s klimapanel IPCC`s rapport om 1,5 graders global opvarmning. Der vil således på COP24 også være fokus på mulighederne og behovet for at øge det globale ambitionsniveau med henblik på at nå Parisaftalens temperaturmål.

Pressen inviteres derfor til teknisk briefing og gennemgang af COP24 ved chefforhandler Anette Ejersted torsdag d. 29. november kl. 10.15 i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. Adressen er Stormgade 2-6, 1470 København K.

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt deltager i den afsluttende del af briefingen, hvor der vil være mulighed for korte interviews med ministeren.

Adgang til teknisk briefing skal ske med gyldigt pressekort.

Tilmelding til briefingen skal ske til presserådgiver Lasse Bendtsen via mail lasab@efkm.dk senest d. 29. november kl. 9.

Nøgleord

Kontakter

Pressekontakt: Lasse Bendtsen, lasab@efkm.dk

Information om Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Stormgade 2-6
1470 København K

33922800http://efkm.dk/

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet går forrest i arbejdet med at fremme forsynings- og energiydelser i verdensklasse, der understøtter vækst og holdbar omstilling. Gennem høj faglighed, åbenhed og troværdighed sikrer vi det danske samfund en klar retning for fremtidens forsyningssystem.

Følg pressemeddelelser fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum