Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Pressen inviteres til teknisk briefing om COP24 i Polen

Del

Klimatopmødet COP24 i Katowice i Polen fra 2.-14. december anses for at være den vigtigste COP, siden Parisaftalen faldt på plads på COP21 i 2015. Det er den ikke mindst, fordi det er på COP24, at det endelige regelsæt for Parisaftalen skal forhandles på plads. Den er også vigtig i lyset af konklusionerne fra FN`s klimapanel IPCC`s rapport om 1,5 graders global opvarmning. Der vil således på COP24 også være fokus på mulighederne og behovet for at øge det globale ambitionsniveau med henblik på at nå Parisaftalens temperaturmål.

Pressen inviteres derfor til teknisk briefing og gennemgang af COP24 ved chefforhandler Anette Ejersted torsdag d. 29. november kl. 10.15 i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. Adressen er Stormgade 2-6, 1470 København K.

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt deltager i den afsluttende del af briefingen, hvor der vil være mulighed for korte interviews med ministeren.

Adgang til teknisk briefing skal ske med gyldigt pressekort.

Tilmelding til briefingen skal ske til presserådgiver Lasse Bendtsen via mail lasab@efkm.dk senest d. 29. november kl. 9.

Nøgleord

Kontakter

Pressekontakt: Lasse Bendtsen, lasab@efkm.dk

Information om Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Holmens Kanal 20
1060 København K

41723805http://kefm.dk

I Klima-, Energi og Forsyningsministeriet arbejder vi for målet om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i Danmark i 2030 og for et visionært, grønt lederskab både i Danmark og ude i verden.

Følg pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Politisk aftale sikrer 850 mio. kr. til udvikling af fremtidens grønne brændstoffer18.6.2021 09:19:25 CEST | Pressemeddelelse

CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum