Sparta Atletik og Motion

Pressemøde til Copenhagen Half Marathon

Del

Som optakt til det stjernebesatte CPH Half holdes der pressemøde lørdag den 14. september. Her kan pressen blandt andet få eksklusive interviews med de største udenlandske og danske stjerner.

Pressemøde lørdag den 14. september

I forbindelse med CPH Half afholdes der pressemøde lørdag den 14. september.

Sted: Copenhagen Island Hotel, Kalvebod Brygge 53, 1560 København V.

Tid: Klokken 14.00.

Tilmelding: Det er ikke nødvendigt med tilmelding


Deltagere på pressemødet

  1. Geoffrey Kamworor: Tredobbelt verdensmester, som kommer for at sætte ny løbsrekord. Har netop vundet de kenyanske mesterskaber på 10.000 meter.

  2. Sondre Moen: Har netop sat norsk rekord på 10.000 meter og kvalificeret sig til VM og OL. Har den tredjehurtigste europæiske tid nogensinde på halvmaraton.

  3. Abdi Ulad: Er umiddelbar favorit til at vinde DM-titlen, og rygterne går på, at han også har et mål om at sætte ny dansk rekord.

  4. Thijs Nijhuis: Forsvarende dansk mester og kommende VM-deltager på maraton. Thijs har tidligere i år sat ny personlig rekord på halvmaratondistancen og maraton.

Kvinder

  1. Anna Holm: Tidligere dansk mester på halvmaraton og deltager ved OL på maraton er tilbage i form og umiddelbar favorit til titlen.

  2. Maja Alm: Er et helt ubeskrevet blad på halvmaratondistancen, men med syv verdensmesterskabstitler på CV'et i orienteringsløb og en 5000 meter tid på 15.35.81, så skal hun ikke afskrives.

  3. Tabitha Wambui: Dette års vinder af verdens største halvmaraton Göteborgsvarvet, hvor hun ikke var langt fra at sætte ny løbsrekord.

  4. Dorcas Tuitoek: Hun har sat ny personlig rekord med 66.33 minutter tidligere i år. En tid som også gør hende til den kvinde i feltet, som har løbet hurtigst i år. 

Hele elitefeltet kan ses her

Optakt til løbet

Søndag den 15. september løbes den femte udgave af CPH Half, og i spidsen for det stærkt besatte elitetfelt er den største stjerne, der til dato har stillet til start ved CPH Half. Geoffrey Kamworor fra Kenya har vundet VM i halvmaraton de seneste tre gange, første gang i København i 2014, og han kommer tilbage til København med en målsætning om at vinde og sætte ny løbsrekord. 

Det er dog ikke givet, at han vinder, da herrernes felt tæller hele 12 løbere med en personlig rekord under den magiske time. Blandt dem norske Sondre Moen, som har vist fantastisk form, og måske kan sætte ny europarekord på distancen. 

Kvindernes felt føres an af Tabitha Wambui fra Kenya, som tidligere i år vandt verdens største halvmaraton Göteborgsvarvet, samt Dorcas Tuitoek, som er den kvinde i feltet, som har løbet hurtigst i år.

Alm vs. Holm og Nijhuis vs. Ulad

CPH Half fungerer også som de nationale mesterskaber på halvmaratondistancen, og her er der også lagt op til et spændende race hos både mænd og kvinder. Begge steder er felterne stærke, men hos herrerne bliver det formentlig en dyst mellem den forsvarende mester Thijs Nijhuis, som skal repræsentere Danmark ved VM på maraton senere i år og Abdi Ulad, som har øjnene rettet mod en ny dansk rekord på halvmaratondistancen. 

Hos kvinderne er Anna Holm på papiret favorit, men den syvdobbelte verdensmester i orienteringsløb Maja Alm er en spændende outsider. Det er hendes første officielle halvmaraton, men med en tid på 15.35.81 på 5000 meter fornyeligt, så er formen i hvert fald god. 

Akkreditering på dagen

Vi håber, I har lyst til at dække begivenheden, og I kan akkreditere jer til selve løbet og finde diverse relevant information for pressen her.

Kontakter

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum