Det Kongelige Teater

PRESSEMØDE: Præsentation af Det Kongelige Teaters sæson 2019/20

Del

Kom med til sæsonlancering i Operaen, når Det Kongelige Teater afslører det nye repertoire

Det Kongelige Teater gør din verden større.

Vi har derfor fornøjelsen af at invitere dig og dit medie til præsentation af den kommende sæson på Det Kongelige Teater. Vi overdriver ikke, når vi lover både overraskelser, klassikere, kæmpe eventyr og meget mere storslået scenekunst til hele Danmark.

Tid: Torsdag den 25. april kl. 11:00 – 13:00 (dørene åbnes 10:30).

Sted: Operaen, foyeren, 1. sal - indgang via hovedindgangen.

Efter pressemødet byder vi på en sandwich og lidt at drikke, hvor der også vil være mulighed for korte interviews og kommentarer fra teaterchef Kasper Holten og vores tre kunstneriske chefer: Morten Kirkskov (skuespil), Nikolaj Hübbe (ballet) og John Fulljames (opera/kapel).

Vi har store nyheder, så vi glæder os til at se jer!

Tilmeld dig til pressemødet på presse@kglteater.dk eller på tlf. 33 69 69 83 senest onsdag d. 24. april kl. 24:00.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Hits og skjulte perler på Opera i det fri 201930.7.2019 09:00:00 CESTPressemeddelelse

Opera i det fri 2019 er sommerens store begivenhed i det danske sommerland både for den, der ønsker at stifte bekendtskab med opera for første gang og den rutinerede operagænger, der kender sine klassikere ind og ud. Publikum vil blive præsenteret for en skøn blanding af både hits og skjulte perler, der synges af nogle Danmarks bedste operasangere. De tager både lystige og alvorlige emner under behandling i et repertoire blandet af italiensk, tysk, østrigsk, fransk, amerikansk og dansk musik. Der er smagsprøver fra Den Kongelige Operas kommende sæson, herunder genhør med Rossinis elskede klassiker Barberen i Sevilla, der var et hit ved premieren i Martin Lyngbos stumfilmsinspirerede opsætning. Bizets Carmen præsenteres i en ny storslået moderne og energisk udgave med cool dans, Richard Strauss’ moderne klassiker Ariadne på Naxos iscenesættes af en af vore tids mest interessante kvindelige instruktører, og vores billedskønne Mozart-opsætning af Così fan tutte kommer på turné efter premi

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum