Erhvervsministeriet

Pressemøde: Præsentation af anbefalinger fra Vækstteamet for Det Blå Danmark

Del

Erhvervsministeren og Vækstteamet for Det Blå Danmark indbyder til pressemøde på DFDS-skibet Ark Futura i Københavns Frihavn fredag d. 21. april kl. 08.55. Tilmelding påkrævet.

Siden juni sidste år har Vækstteamet for Det Blå Danmark arbejdet på at udarbejde en række anbefalinger til, hvordan Det Blå Danmark kan fastholde den globale styrkeposition og forbedre Det Blå Danmarks internationale konkurrenceevne frem mod 2025.

På fredag overrækker vækstteamet - med formand Jesper Lok i spidsen - deres anbefalinger til erhvervsminister Brian Mikkelsen.

I forbindelse med overleveringen afholdes et pressemøde, hvor anbefalingerne vil blive præsenteret. På pressemødet deltager blandt andet erhvervsminister Brian Mikkelsen, formand for vækstteamet Jesper Lok og en række af vækstteamets medlemmer.

Pressemødet finder sted på ro-ro skibet Ark Futura, som blandt andet har været anvendt af Forsvaret til at fragte kemiske våben ud af Syrien og Libyen.

Dampfærgevej 30

2100 Købehavn Ø

Pressemødet starter fredag d. 21. april kl. 08.55, hvor Executive Vice President i DFDS Peder Gellert byder velkommen, hvorefter erhvervsministeren tager ordet efterfulgt af formand for Vækstteamet for Det Blå Danmark Jesper Lok. Fra ca. kl. 09.30 og frem til kl. 10.00 er der mulighed for individuelle interviews med deltagerne samt udendørs optagelser.

Journalister er velkomne til at komme og stille udstyr op fra kl. 08.45.

Henvendelse skal ske ved porten til venstre for DFDS Terminalen til Oslobåden. Af sikkerhedsmæssige årsager får alle udleveret en gul vest og bliver eskorteret til Ark Futura. Til orientering er der fri parkering i opmarchbanerne 10-12.

Alle skal medbringe billed-ID.

Tilmelding med navn på samtlige deltagere skal ske inden onsdag d. 19. april kl. 12.30 til srp@em.dk.

For tilmelding og yderligere information kontakt presserådgiver i Erhvervsministeriet Sara Ringgaard Price på srp@em.dk eller telefon 91 39 94 07.

Billeder

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ny rapport viser gevinsterne ved det indre marked på tværs af hele EU27.9.2018 09:13pressemeddelelse

En ny rapport viser, at Danmark ikke er alene om at drage fordel af det indre marked. Rapporten understreger, at handlen med varer og tjenester inden for det indre marked er afgørende for den økonomiske aktivitet i alle medlemslande og står for 56 millioner jobs på tværs af EU. Endelig peger rapporten på, at det indre marked faciliterer små virksomheders deltagelse i europæiske og globale værdikæder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum