Erhvervsministeriet

Pressemøde om nyt initiativ over for unge landmænd

Del

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen indbyder til pressemøde på Bygholm Landbrugsskole i Horsens mandag den 24. oktober.

Erhvervs- og Vækstministeriet lancerer i samarbejde med Vækstfonden et nyt initiativ – en ejerskifteskole for unge landmænd, som står foran store økonomiske beslutninger.

Hvad initiativet går ud på, og hvordan det kan bruges i virkeligheden, vil erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen kaste lys over på et pressemøde, der afholdes på:

Bygholm Landbrugsskole
Hattingvej 49
8700 Horsens

mandag den 24. oktober fra klokken 12.00 til 13.00.

På pressemødet vil forstander for Bygholm Landbrugsskole Kaj Aage Højgaard være tilstede, sammen med formanden for Sønderjysk Landboforening, Christian Lund og landbrugskundecheferne Jacob Autzen og Lene Gade Hovmøller fra Vækstfonden.

Der vil også blive mulighed for at tale med elever på Bygholm Landbrugsskole, som vil være tilstede under pressemødet.

Tilmelding til pressechef i Erhvervs- og Vækstministeriet Kim Bove, tlf. 91 33 70 15, e-mail:kkb@evm.dk.

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Brian Mikkelsen præsenterer FinTech-initiativer21.9.2017 13:35pressemeddelelse

Regeringen fik før sommerferien Folketingets tilslutning til, at Finanstilsynet allerede fra i år får øgede ressourcer til at styrke arbejdet med FinTech. Der igangsættes derfor nu fem initiativer i Finanstilsynet, der skal gøre det lettere for FinTech-iværksættere at komme i gang i Danmark og gøre det lettere at anvende ny teknologi på det finansielle område. De første initiativer skydes i gang allerede fra den 1. oktober 2017.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum