Erhvervsministeriet

Pressemøde om nyt initiativ over for unge landmænd

Del

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen indbyder til pressemøde på Bygholm Landbrugsskole i Horsens mandag den 24. oktober.

Erhvervs- og Vækstministeriet lancerer i samarbejde med Vækstfonden et nyt initiativ – en ejerskifteskole for unge landmænd, som står foran store økonomiske beslutninger.

Hvad initiativet går ud på, og hvordan det kan bruges i virkeligheden, vil erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen kaste lys over på et pressemøde, der afholdes på:

Bygholm Landbrugsskole
Hattingvej 49
8700 Horsens

mandag den 24. oktober fra klokken 12.00 til 13.00.

På pressemødet vil forstander for Bygholm Landbrugsskole Kaj Aage Højgaard være tilstede, sammen med formanden for Sønderjysk Landboforening, Christian Lund og landbrugskundecheferne Jacob Autzen og Lene Gade Hovmøller fra Vækstfonden.

Der vil også blive mulighed for at tale med elever på Bygholm Landbrugsskole, som vil være tilstede under pressemødet.

Tilmelding til pressechef i Erhvervs- og Vækstministeriet Kim Bove, tlf. 91 33 70 15, e-mail:kkb@evm.dk.

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Erhvervsministeren rejser til Sydkorea for at støtte de danske OL-atleter og styrke det bilaterale samarbejde med Sydkorea17.2.2018 14:28pressemeddelelse

Erhvervsminister Brian Mikkelsen er frem til lørdag d. 24. februar i Sydkorea. De første dage vil ministeren på regeringens vegne bakke op om de 17 danske atleter, der konkurrerer under Vinter-OL i PyeongChang. Efterfølgende skal ministeren, sammen med en erhvervsdelegation, åbne døre for øget eksport og samarbejde med Sydkorea inden for det maritime område, og ministeren vil styrke det dansk-koreanske bilaterale forhold ved politiske møder og ved underskrivelse af en samarbejdsaftale på det maritime område samt på kulturområdet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum