Erhvervsministeriet

Pressemøde om Dansk Vækstkapital

Del

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen og formand for Dansk Vækstkapital I Lars Nørby Johansen giver en status på, hvor mange milliarder kroner, som Dansk Vækstkapital I har tilført dansk erhvervsliv, siden sin etablering i 2011, og hvor mange arbejdspladser det har trukket med sig. Pressemødet holdes mandag den 17. oktober kl. 10.00 i Erhvervs- og Vækstministeriet, Slotsholmsgade 10, 1216 København K.

Dansk Vækstkapital I blev etableret i 2011 af regeringen sammen med Forsikring & Pension, ATP og LD. Den skulle stille risikovillig kapital til rådighed for iværksættere og små og mellemstore virksomheder med vækstpotentiale.

Investeringsperioden for fonden udløb den 31. december 2015, hvilket nu giver lejlighed til at evaluere de foreløbige resultater.

Tilmelding til pressechef i Erhvervs- og Vækstministeriet Kim Bove, tlf. 91 33 70 15, e-mail: kkb@evm.dk.

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Erhvervs- og iværksætteraftale ruster danske virksomheder til fremtiden12.11.2017 17:50pressemeddelelse

Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti og Radikale Venstre indgået en politisk aftale om en erhvervs- og iværksætterpakke. Samlet afsættes 14,7 mia. kr. frem til 2025 til at styrke dansk erhvervsliv og skabe en stærk iværksætter- og aktiekultur blandt andet med en aktiesparekonto. Samtidigt kan danskerne blandt andet se frem til lavere afgifter på typiske grænsehandelsfølsomme varer og en lempelse af elvarmeafgiften til gavn for vedvarende energi.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum