Erhvervsministeriet

Pressemøde om Dansk Vækstkapital

Del

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen og formand for Dansk Vækstkapital I Lars Nørby Johansen giver en status på, hvor mange milliarder kroner, som Dansk Vækstkapital I har tilført dansk erhvervsliv, siden sin etablering i 2011, og hvor mange arbejdspladser det har trukket med sig. Pressemødet holdes mandag den 17. oktober kl. 10.00 i Erhvervs- og Vækstministeriet, Slotsholmsgade 10, 1216 København K.

Dansk Vækstkapital I blev etableret i 2011 af regeringen sammen med Forsikring & Pension, ATP og LD. Den skulle stille risikovillig kapital til rådighed for iværksættere og små og mellemstore virksomheder med vækstpotentiale.

Investeringsperioden for fonden udløb den 31. december 2015, hvilket nu giver lejlighed til at evaluere de foreløbige resultater.

Tilmelding til pressechef i Erhvervs- og Vækstministeriet Kim Bove, tlf. 91 33 70 15, e-mail: kkb@evm.dk.

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Erhvervsministeren rejser til Sydkorea for at støtte de danske OL-atleter og styrke det bilaterale samarbejde med Sydkorea17.2.2018 14:28pressemeddelelse

Erhvervsminister Brian Mikkelsen er frem til lørdag d. 24. februar i Sydkorea. De første dage vil ministeren på regeringens vegne bakke op om de 17 danske atleter, der konkurrerer under Vinter-OL i PyeongChang. Efterfølgende skal ministeren, sammen med en erhvervsdelegation, åbne døre for øget eksport og samarbejde med Sydkorea inden for det maritime område, og ministeren vil styrke det dansk-koreanske bilaterale forhold ved politiske møder og ved underskrivelse af en samarbejdsaftale på det maritime område samt på kulturområdet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum