Erhvervsministeriet

Pressemøde om Dansk Vækstkapital

Del

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen og formand for Dansk Vækstkapital I Lars Nørby Johansen giver en status på, hvor mange milliarder kroner, som Dansk Vækstkapital I har tilført dansk erhvervsliv, siden sin etablering i 2011, og hvor mange arbejdspladser det har trukket med sig. Pressemødet holdes mandag den 17. oktober kl. 10.00 i Erhvervs- og Vækstministeriet, Slotsholmsgade 10, 1216 København K.

Dansk Vækstkapital I blev etableret i 2011 af regeringen sammen med Forsikring & Pension, ATP og LD. Den skulle stille risikovillig kapital til rådighed for iværksættere og små og mellemstore virksomheder med vækstpotentiale.

Investeringsperioden for fonden udløb den 31. december 2015, hvilket nu giver lejlighed til at evaluere de foreløbige resultater.

Tilmelding til pressechef i Erhvervs- og Vækstministeriet Kim Bove, tlf. 91 33 70 15, e-mail: kkb@evm.dk.

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Brian Mikkelsen præsenterer FinTech-initiativer21.9.2017 13:35pressemeddelelse

Regeringen fik før sommerferien Folketingets tilslutning til, at Finanstilsynet allerede fra i år får øgede ressourcer til at styrke arbejdet med FinTech. Der igangsættes derfor nu fem initiativer i Finanstilsynet, der skal gøre det lettere for FinTech-iværksættere at komme i gang i Danmark og gøre det lettere at anvende ny teknologi på det finansielle område. De første initiativer skydes i gang allerede fra den 1. oktober 2017.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum