Erhvervsministeriet

Pressemøde om dansk eksportfremstød ved OL

Del

Danmark tager på stranden i Rio – når OL skydes i gang til august. På den berømte Ipanema-strand vil en 300 m2 stor pavillon, tegnet af Henning Larsen Architects, danne rammen om et dansk eksportfremstød inden for erhverv, kultur, sport og turisme. Eksportfremstødet er rettet mod brasilianerne, men også mod de millioner af tv-seere, der følger OL.

Pressemødet holdes:

Onsdag den 6. juli kl 11.00 hos Design Werck, Krudtløbsvej 12, København K

Udover erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen vil også VisitDenmarks direktør Jan Olsen og Søren Øllgaard fra Henning Larsen Atchitects være tilstede på pressemødet.

Design Werck, hvor pressemødet afholdes, er en af partnerne på projektet, der også støttes af blandt andre Industriens Fond, Nordea-fonden, Realdania og Grundfos.

Tilmelding kan ske til pressechef Kim Bove, mail: kkb@evm.dk, tlf: 91 33 70 15. 

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Regeringen sender lovforslag om udvidelse af de to testcentre for store vindmøller i Høvsøre og Østerild i høring11.12.2017 15:31pressemeddelelse

I dag sendes udkast til lovforslag om at udvide de to nationale testcentre for store vindmøller ved Høvsøre og Østerild i høring. Med lovudkastet udvides centrene med i alt fire nye testpladser. Dermed fremtidssikres den teknologiske udvikling, idet der gives mulighed for, at møllerne kan øges i højden. Centrene vil i fremtiden kunne rumme 16 testpladser, hvor det vil være muligt at teste avanceret teknologi og nye vindmølletyper.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum