Erhvervsministeriet

Pressemøde om dansk eksportfremstød ved OL

Del

Danmark tager på stranden i Rio – når OL skydes i gang til august. På den berømte Ipanema-strand vil en 300 m2 stor pavillon, tegnet af Henning Larsen Architects, danne rammen om et dansk eksportfremstød inden for erhverv, kultur, sport og turisme. Eksportfremstødet er rettet mod brasilianerne, men også mod de millioner af tv-seere, der følger OL.

Pressemødet holdes:

Onsdag den 6. juli kl 11.00 hos Design Werck, Krudtløbsvej 12, København K

Udover erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen vil også VisitDenmarks direktør Jan Olsen og Søren Øllgaard fra Henning Larsen Atchitects være tilstede på pressemødet.

Design Werck, hvor pressemødet afholdes, er en af partnerne på projektet, der også støttes af blandt andre Industriens Fond, Nordea-fonden, Realdania og Grundfos.

Tilmelding kan ske til pressechef Kim Bove, mail: kkb@evm.dk, tlf: 91 33 70 15. 

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Erhvervsministeren rejser til Sydkorea for at støtte de danske OL-atleter og styrke det bilaterale samarbejde med Sydkorea17.2.2018 14:28pressemeddelelse

Erhvervsminister Brian Mikkelsen er frem til lørdag d. 24. februar i Sydkorea. De første dage vil ministeren på regeringens vegne bakke op om de 17 danske atleter, der konkurrerer under Vinter-OL i PyeongChang. Efterfølgende skal ministeren, sammen med en erhvervsdelegation, åbne døre for øget eksport og samarbejde med Sydkorea inden for det maritime område, og ministeren vil styrke det dansk-koreanske bilaterale forhold ved politiske møder og ved underskrivelse af en samarbejdsaftale på det maritime område samt på kulturområdet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum