Erhvervsministeriet

Pressemøde om anbefalinger fra realkreditudvalg

Del

Pressemødet holdes: Fredag den 16. september 2016 klokken 09.00 i Erhvervs- og Vækstministeriet, Slotsholmsgade 10, 1216 København K.

En ny rapport med en vifte af anbefalinger om, hvordan der skabes mere gennemsigtighed og større mobilitet på boligmarkedet, bliver afleveret til erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen fredag den 16. september i år.

Anbefalingerne kommer fra et særligt ekspertudvalg, der blev nedsat i marts 2016, og som har professor i bank- og kapitalmarkedsret på Syddansk Universitet, Nina Dietz Legind, som formand.

Repræsentanter fra den finansielle sektor, Forbrugerrådet og en række relevante myndigheder har også været medlemmer af udvalget.

På pressemødet vil de vigtigste konklusioner fra udvalget blive præsenteret, ligesom der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Pressemødet holdes:

Fredag den 16. september 2016 klokken 09.00 hos Erhvervs- og Vækstministeriet, Slotsholmsgade 10, 1216 København K.

Udover erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen vil også professor Nina Dietz Legind være til stede på pressemødet.

Tilmelding til Lars Erik Skovgaard, mail: las@evm.dk, tlf.: 91 33 70 17.

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum