LEGOLAND Billund

PRESSEMEDDELELSE: LEGOLAND® er på udkig efter Danmarks bedste LEGO® familie

Del

I dag har LEGOLAND® offentliggjort en stor konkurrence, hvor de leder efter Danmarks bedste LEGO® familie, og den heldige vinderfamilie får lov til at tømme LEGO Shoppen på 1 minut.

Det er blevet tid til at finde LEGO® klodserne frem og træde ind i fantastien. Lige nu kan din familie nemlig dyste med om muligheden for at blive Danmarks bedste LEGO familie. For at deltage i konkurrencen skal familien sammen bygge deres drømmeforlystelse eller et forlsag til et nyt område i LEGOLAND®.

- I LEGOLAND er der plads til at træde ind i fantasien og finde sit indre legebarn frem uanset, hvor gammel man er. Derfor glæder vi os rigtig meget til at finde Danmarks bedste LEGO familie blandt vores kreative og fantasifulde gæster i LEGOLAND, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Tre familier skal deltage i finaleweekenden

Hvis man vil deltage i konkurrencen, skal man tilmelde sig på LEGOLAND.dk, hvor man uploader sit bud på en ny forlystelse eller et nyt område i LEGOLAND. Herefter bliver de bedste forslag lagt ud til afstemning, og de tre familier, der får flest stemmer, kan se frem til at dyste om hovedpræmien i finaleweekenden.

- Vi har en meget stor præmie på højkant, og vi håber, at der er mange familier, som griber chancen og hygger sig med at bygge deres gode ideer til LEGOLAND. De tre familier, der kommer med til finalen får uden tvivl en helt fantastisk oplevelse, hvor der både bliver tid til at dyste mod de andre familier og have det sjovt i LEGOLAND, siger Christian Woller.

Sådan deltager man i konkurrencen

- Byg et bud på jeres drømmeforlystelse eller et nyt område til LEGOLAND

- Upload et billede af jeres kreation og tilmeld jer inden d. 16. maj 2021 på LEGOLAND.dk

- De bedste forslag bliver lagt til afstemning på LEGOLAND.dk. Stem på din favoritfamilie i perioden d. 19. maj – 30. maj 2021.

- Den 31. maj offentliggøres de tre familier, som får flest stemmer og går videre til finaleweekenden.

- De tre finalefamilier får et ophod på Hotel LEGOLAND med alt betalt, når de skal deltage i finaleweekenden fra den 5. – 6. juni.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt pressechef Kasper Tangsig på tlf. 20 30 81 84 eller Kasper.Tangsig@LEGOLAND.dk

Billeder

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum