LEGOLAND Billund

Pressemeddelelse: LEGOLAND åbner som planlagt 27. marts

Del

I weekenden før påske slår LEGOLAND dørene op til den nye sæson. Alle de udendørs forlystelser vil være åbne, og det vil også være muligt at overnatte på Hotel LEGOLAND og LEGOLAND Holiday Village.

LEGOLAND
LEGOLAND

Der er forårsfornemmelser i Billund. LEGOLAND åbner den 27. marts og ser frem til igen at tage imod forventningsfulde gæster.

- Vi er glade for, at vi kan åbne LEGOLAND på den planlagte dato. Sidste år var et bevis på, at vi kan indrette LEGOLAND oplevelsen på en sikker måde med afstand, håndsprit og rengøring, og det er vi klar til at gentage, siger Christian Woller.

Hytter og hotelværelser er klar til påskeferien

LEGOLAND åbner også op for Hotel LEGOLAND den 26. marts, og samtidig åbner LEGOLAND Holiday Village, hvor blandt andet 50 NINJAGO Hytter også er klar til at byde på påskeferie.

- Vi ser frem til at give de danske børnefamilier et tiltrængt pusterum og en masse sjove oplevelser efter en lang coronavinter. Vi har stadig ledige værelser og hytter i påsken, og alle medarbejderne i LEGOLAND tripper for at give vores gæster en fantastisk påskeferie, siger Christian Woller.

Ser frem til at åbne The LEGO® MOVIE™ World

Noget af det, vi må vente lidt på endnu, er de indendørs forlystelser, men så snart det bliver muligt, så er LEGOLAND klar til at åbne for de indendørs forlystelser og den store nyhed - The LEGO® MOVIE™ World.

- Vi har ventet meget, meget længe på at vise vores gæster en helt fantastiske nyhed i LEGOLAND. Så snart det bliver muligt for os at åbne for de indendørs forlystelser, så slår vi dørene op til et helt fantastisk område i LEGOLAND. Gæsterne får på alle måder fornemmelsen af at træde ind i universet fra LEGO filmene, og de kan blandt andet glæde sig til at opleve Skandinaviens første ’flying theater’ forlystelse, hvor man svæver inde i en stor kuppelskærm og flyver på opdagelse i LEGO Movie universet, siger Christian Woller.

Myndighederne stiller som krav, at alle over 15 år skal fremvise en negativ coronatest, der er mindre end 72 timer gammel på ankomsttidspunktet. På LEGOLAND.dk kan man læse meget mere om de forskellige tiltag og finde svar på de fleste spørgsmål omkring åbningen og coronarestriktionerne.

For yderligere info kontakt pressechef, Kasper Tangsig på 2030 8184 eller Presse@LEGOLAND.dk

Billeder

LEGOLAND
LEGOLAND
Download
X-treme Racers
X-treme Racers
Download
Ninjago Hytte
Ninjago Hytte
Download
Hotel LEGOLAND
Hotel LEGOLAND
Download
LEGOLAND
LEGOLAND
Download
Dragen
Dragen
Download
LEGO Canoe
LEGO Canoe
Download

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum