Landdistrikternes Fællesråd

Presseinvitation: Valgdebat om uddannelse i hele landet

Del

Flere partier mener, at det skal være muligt at tage langt flere uddannelser uden for de største danske byer. Men hvordan vil politikerne sikre uddannelser af høj kvalitet, uanset postnummer? Og er de klar til at prioritere midlerne? Det vil Landdistrikternes Fællesråd sætte fokus på, når de onsdag inviterer til valgdebat om uddannelse i hele landet.

Der er igennem de senere årtier sket en markant centralisering af det danske uddannelsessystem. Grundskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser er blevet samlet i færre og større enheder. Det risikerer at skabe en yderligere geografisk skævhed i Danmark, hvor landdistrikterne bliver koblet af resten af landets udvikling.

Landdistrikternes Fællesråd vil sikre bedre uddannelsesmuligheder i hele landet og inviterer derfor til valgdebat om uddannelse onsdag den 22. maj kl. 19.00 - 21.00 på Langtved Friskole i Ullerslev (Langtvedvej 4B, Langtved, 5540 Ullerslev).

I debatten deltager indtil videre:

Jane Heitmann, folketingskandidat (V)
Trine Bramsen, folketingskandidat (S)
Jens Henrik Thulesen Dahl, folketingskandidat (DF)
Stine Helles, folketingskandidat (ALT)
Anne Skau Styrishave, folketingskandidat (RV)
Vibeke Syppli Enrum, folketingskandidat (EL)
Camilla Lydiksen, folketingskandidat (K)

I april fremlagde Landdistrikternes Fællesråd et uddannelsesudspil, som kan læses her

Der er begrænsede antal pladser til arrangementet, hvorfor adgang tildeles efter "først til mølle ”-princippet. Pressen inviteres til at deltage.

Nøgleord

Kontakter

Mette Korsholm, chefkonsulent i Landdistrikternes Fællesråd, tlf. 53 85 01 27, mail mko@landdistrikterne.dk

Information om Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikternes Fællesråd
Landdistrikternes Fællesråd
Rådhusgade 100
8300 Odder

61 313 636http://www.landdistrikterne.dk

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre rammevilkår for landdistrikter og yderområder i Danmark.

Vi tæller 56 kommuner, der tilsammen repræsenterer over 2,8 millioner danskere. Medlemmerne er tillige en række landsdækkende organisationer, de lokale aktionsgrupper samt et større antal landsbyer og landdistriktsråd.

Følg pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum