Erhvervsministeriet

Presseinvitation til muligt doorstep: Aftale på andelsboligområdet

Del

Mandag d. 27. november afholdes afsluttende politiske forhandlinger om en aftale på andelsboligområdet. I den forbindelse inviteres pressen til et muligt doorstep.

De afsluttende forhandlinger foregår mandag formiddag i Erhvervsministeriet, og det forventes, at der indgås en politisk aftale om tiltag på andelsboligområdet.

Journalister med gyldigt pressekort har adgang fra kl. 10.30 mandag d. 27. november.

Indgang for pressen via Slotsholmsgade 10, 1216 København K.

For yderligere oplysninger: 

Pressechef, René Gyldensten, Erhvervsministeriet: rgy@em.dk / Telefon: 91 33 70 15

Nøgleord

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Regeringen sender lovforslag om udvidelse af de to testcentre for store vindmøller i Høvsøre og Østerild i høring11.12.2017 15:31pressemeddelelse

I dag sendes udkast til lovforslag om at udvide de to nationale testcentre for store vindmøller ved Høvsøre og Østerild i høring. Med lovudkastet udvides centrene med i alt fire nye testpladser. Dermed fremtidssikres den teknologiske udvikling, idet der gives mulighed for, at møllerne kan øges i højden. Centrene vil i fremtiden kunne rumme 16 testpladser, hvor det vil være muligt at teste avanceret teknologi og nye vindmølletyper.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum