Erhvervsministeriet

PRESSEINVITATION til lancering af partnerskab for innovationsfremmende sundhedsudbud

Del

Life science-industrien og det offentlige går i partnerskab om at skabe bedre rammer for innovative indkøb og udbud inden for medicinsk udstyr.

Det sker som et led i regeringens arbejde med at styrke en indkøbspraksis i det offentlige, der understøtter innovation, bedre behandlinger og mere tid til omsorg i sundhedsvæsenet.

Fredag den 1. november 2019 kl.12.00-13.00 byder erhvervsminister Simon Kollerup, sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke og regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen derfor velkommen til partnerskabet.

Samtidig vil der blive præsenteret et nyt projekt mellem virksomheden Qlife, Herlev Hospital og Region Hovedstaden, som viser deres nye diagnostiske instrument og digitale brugerplatform frem.

Adressen er:

Herlev Hospital
Stråleterapi (receptionen)
Borgmester Ib Juuls Vej 7, opgang 2.
2730 Herlev

Tilmelding og yderligere oplysninger

Presserådgiver Ditte Vibe Petersen, Erhvervsministeriet, tlf. 91 33 70 97, e-mail: divipe@em.dk

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.em.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum