Fonden for Entreprenørskab

Presseinvitation til Danish Entrepreneurship Award

Del

Torsdag den 21. november 2019 bliver 7000 elever og studerende samlet til landets største idéfest. 3500 af de unge er tilmeldt konkurrencerne om Danmarks mest innovative idé.

Fonden for Entreprenørskab inviterer til Danish Entrepreneurship Award for niende gang for elever og studerende fra 6. klasse til ph.d.-niveau. Det sker i Messe C i Fredericia.

Til Danish Entrepreneurship Award har de unge iværksætterspirer mulighed for at deltage i fem forskellige konkurrencer:

  • Idékonkurrencen er med sine knap 2200 deltagere den største konkurrence. Her kæmper jævnaldrende elever og studerende mod hinanden.
  • Opfinderkonkurrencen Projekt Edison er for de yngste deltagere i 6.-7. klasse. Her er regionale vindere fra hele landet gået videre til landsfinalen, som finder sted under awarden.
  • Da Vinci-konkurrencen er for elever på ungdomsuddannelserne.
  • Nyuddannede designere og designstuderende konkurrerer med deres designs i DesignTalent-konkurrencen.
  • Til de flyvefærdige iværksættere uddeler Fonden for Entreprenørskab tre mikrolegater ud til studerende, som har iværksætteridéer med et særligt potentiale. 

Derudover kommer 250 erfarne erhvervsfolk, som har tilmeldt sig som frivillige dommere og vil give sparring og inspiration til de unge.

Danish Entrepreneurship Award 2019 er arrangeret af Fonden for Entreprenørskab i samarbejde med Fredericia Kommune.

Cases og vinkler om dit dækningsområde

Der kommer deltagere fra hele landet, og derfor kan vi hjælpe dig med at finde lokale cases. Har du særlige interesser, kan vi også være behjælpelige med at finde baggrundsmateriale fra vores analyser eller hjælpe med ekstra viden.

Hvornår:     Torsdag den 21. november kl. 10 - 16, finale kl. 15-16
Hvor:           Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia
Program:   Se programmet, konkurrencer mv. på https://award.ffe-ye.dk/

Akkreditering og kontakt på dagen:
Ved akkreditering på forhånd kan vi hjælpe med ønsker til interviews, cases, fotos etc. Send en mail med navn og medie til berit@ffefonden.dk. Kontakt på dagen kan ske til Berit Bader Lemming på 31 75 34 81.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab
Fonden for Entreprenørskab
Ejlskovsgade 3D
5000 Odense C

https://www.ffe-ye.dk

Om Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab vil inspirere børn og unge og give dem evnen til at tænke og agere entreprenant og innovativt, så de kan lykkes i en global og omskiftelig verden. Det gør Fonden ved at hjælpe skoler og uddannelser med at fremme entreprenante og innovative evner hos elever og studerende. Fonden fungerer desuden som nationalt videncenter for opsamling, udvikling og udbredelse af viden om entreprenørskabsundervisning på alle niveauer af uddannelsessystemet

Følg pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

Maskinmestre vinder DM i Entreprenørskab for studerende27.5.2020 19:23:37 CESTPressemeddelelse

Hvordan kan vi gøre verden bedre? Det gav 20 teams af studerende hvert deres bud på, da de onsdag den 27. maj pitchede deres iværksætterideer online til Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab for studerende. Tre studerende fra SIMAC i Svendborg med hjælp fra en studerende på SDU løb med sejren for deres udvikling af en særlig gummimanchet, der kan sammenkoble maskiner, helt uden at støv og snavs kommer med.

Skoleelever til landsfinale i entreprenørskab - hvem har den bedste idé?20.5.2020 11:21:04 CESTPressemeddelelse

Selvom de ældste skoleelever først lige er kommet tilbage i skole, har mange af dem haft usædvanligt travlt i hjemmeskolen. For ud over dansk, matematik og naturfag, så har hverdagen også stået på ideudvikling, markedsresearch og pitchtræning for flere end 1600 elever. De er med i entreprenørskabsprogrammet Next Level, og tirsdag den 26. maj mødes de bedste 24 hold online til DM i Entreprenørskab for 7.-10. klasser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum