Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Presseinvitation: Teknisk gennemgang af bred aftale om grøn omstilling af dansk landbrug

Del

Fødevareministeriet inviterer til en teknisk gennemgang tirsdag den 5. oktober kl. 9, hvor pressen har mulighed for at stille spørgsmål af teknisk karakter til aftale om grøn omstilling af dansk landbrug.

Regeringen er sammen med et bredt flertal af Folketingets partier bestående af Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance, og Kristendemokraterne blevet enige om en aftale om grøn omstilling af dansk landbrug.

I forbindelse med aftalen inviterer Fødevareministeriet til en teknisk gennemgang tirsdag den 5. oktober kl. 9, hvor pressen har mulighed for at stille spørgsmål af teknisk karakter til aftalens indhold.

Der vil være repræsentanter fra bl.a. Fødevareministeriet til stede ved gennemgangen.

Praktik:

Adresse: Slotsholmsgade 12, 1216 København
Dato: 05-10-2021
Tidspunkt: kl. 09-10

Tilmelding skal ske til presse@fvm.dk

Kontakter

Spørgsmål kan rettes til Fødevareministeriets pressetelefon: +45 20 18 40 52

Links

Information om Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Slotsholmsgade 12
1216 København K

+45 38 14 21 42https://fvm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Nu vil Prehn hjælpe trængte familier med tonsvis af overskudsmad4.6.2022 08:05:00 CEST | Pressemeddelelse

Stigende fødevarepriser i Danmark får fødevareminister Rasmus Prehn til at intensivere kampen mod madspild. Nu kommer han med en direkte appel til danskerne om at støtte det frivillige arbejde med at få overskudsmad fra supermarkederne ud til de mennesker i Danmark, der har mest brug for det. Samtidig nedsætter ministeren en task force, der bl.a. skal se på muligheden for at gøre det lettere at donere overskudsmad. Detailbranchen og madspildsforeninger bakker op.

Presseinvitation: Prehn lancerer ny visionsbog om fremtidens klimavenlige madlandskab2.6.2022 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Fødevareministeren lancerer fredag d. 3. juni en ny visionsbog, der sætter retningen for en klimavenlig, sund, bæredygtig og samlende madkultur frem mod 2030. Prehn samler i bogen visioner fra 30 toneangivende ildsjæle fra madens univers. Det danske madlandskab skal være et sprudlende og klimavenligt pilotprojekt til inspiration for resten af verden, lyder det fra ministeren. Lanceringen foregår på Madens Folkemøde.

Prehn imødekommer fiskerne: 10 indrømmelser til monitoreringsprojektet25.5.2022 12:10:56 CEST | Pressemeddelelse

Fiskerierhvervet er under hårdt pres. Fiskeriminister Rasmus Prehn har af flere omgange været i dialog med fiskerne om monitoreringsprojektet for trawlfartøjerne i Kattegat. Flere fiskere har udtrykt bekymring og utilfredshed med projektet, og derfor har ministeren lyttet og besluttet at give en lang række indrømmelser til fiskerne. Projektet vil fortsat bidrage til at sikre en effektiv beskyttelse af fiskebestandene.

Hollandsk bomtrawler politianmeldt for grove overtrædelser: Krav om bøde og konfiskation på over en halv million kr.8.5.2022 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Fiskeristyrelsen har netop politianmeldt en udenlandsk bomtrawler i en omfattende sag for grove overtrædelser af fiskerilovgivningen. Politianmeldelsen sker bl.a. efter, at fødevareminister Rasmus Prehn har skærpet indsatsen mod ulovligt fiskeri med bl.a. flyovervågning og en skærpet kontrol til søs. Sagen er nu overdraget til politiet med indstilling om bøde og konfiskation på samlet set 527.000 kr.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum