DI Sydvestjylland

Presseinvitation: Stærke virksomheder gør Sydvestjylland stærkt

Del

Stærke virksomheder og deres dygtige medarbejdere yder et væsentlig bidrag til at gøre kommunerne i Sydvestjylland til stærke samfund. Hvordan skaber vi de bedste rammer for, at en positiv erhvervsudvikling i området kan fortsætte? Det spørgsmål sætter DI Sydvestjylland til debat på sit kommende erhvervstræf.

Pressen inviteres til
Stærke virksomheder gør Sydvestjylland stærkt
DI Sydvestjyllands Erhvervstræf 2019
Torsdag den 2. maj 2019, kl. 16.00
V
iking Life Saving Equipment,
Sædding Ringvej 13
6710 Esbjerg V

Aktieanalysechef Jacob Pedersen fra Sydbank vil give sit bud på, om de aktuelle udfordringer på verdensmarkederne er ved at tage luften ud af væksten; Skal Trump og Brexit sætte en stopper for væksten i Sydjylland?

Direktør i DI med ansvar for digitalisering, Lars Frelle-Petersen, taler om, hvordan digitalisering kan blive den helt store gevinst for de sydvestjyske virksomheders konkurrenceevne, hvis det gribes rigtigt an.

To af områdets stærke virksomheder vil fortælle om, hvordan de har opnået succes på verdensmarkedet, og hvordan de nu står stærkere end nogensinde i kraft af produktudvikling og digitalisering af produktionen.

På erhvervstræffet vil det ligeledes blive offentliggjort hvem, DI Sydvestjylland vælger som ny formand, efter at den nuværende formand Jens Damgaard - efter 10 år i bestyrelsen og 1½ år som formand - stopper.

Derudover vil DI Sydvestjylland udpege årets lærlingeprisvinder. Se særskilt pressemeddelelse herom.

Se hele programmet her

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt chefkonsulent i DI, Johan H. Pedersen, tlf.: 4084 3207, e-mail jhp@di.dk eller pressekoordinator Bo Hjuler, tlf.: 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI Sydvestjylland

DI Sydvestjylland
DI SydvestjyllandFor yderligere information om DI Sydvestjylland:

Chefkonsulent Johan H. Pedersen
Mail: jhp@di.dk
Tlf. 3377 3781
Mobil: 4084 3207

Sekretær Karen Blum
Mail: kab@di.dk
Tlf. 3377 3677

Følg pressemeddelelser fra DI Sydvestjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sydvestjylland

Adm. direktør Jesper Toft Mathiasen vender tilbage som formand for DI Sydvestjylland2.5.2019 16:11:18 CESTPressemeddelelse

På den netop overståede generalforsamling i DI Sydvestjylland blev adm. direktør Jesper Toft Mathiasen udpeget som ny formand. Jesper Toft Mathiasen indtager dermed igen formandsposten, som Jens Damgaard har beklædt i ca. 1½ år. Forud for Jens Damgaards formandsperiode var posten beklædt af netop Jesper Toft Mathiasen i 5½ år, så det må siges at være en særdeles erfaren formand, der nu igen sætter sig i formandsstolen.

Lave skatter baner vejen for godt erhvervsklima i Vejen3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Vejen Kommune får et flot skudsmål af det lokale erhvervsliv. Det fremgår af Dansk Industris store årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima, hvor 7.700 virksomheder i år har medvirket. Vejen kommer ind på en 14. plads på listen over kommuner med det bedste erhvervsklima, men når det gælder bedømmelsen af niveauet for skatter, afgifter og gebyrer, så lander Vejen på en placering som nummer ni i hele landet. - Det er rigtig flot med en placering som nr. ni på listen over kommuner, hvor virksomhederne er mest tilfredse med skatter, afgifter og gebyrer. Det vidner om, at Vejen Kommune er helt bevidste om den konkurrencesituation, som virksomhederne står i og at jo højere skatter, afgifter og gebyrer ganske enkelt betyder, at virksomhedernes produkter bliver dyrere og dermed har sværere ved at klare sig på markedet, siger formanden for DI Sydvestjylland, Jens Damgaard. Virksomhederne i Vejen giver også kommunen en fin karakter på en lang række andre områder. For eksempel er områdets

Erhvervslivet: Varde er blandt de bedste i Danmark til at få ledige i gang3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Varde Kommune er blandt de bedste i landet til at hjælpe virksomhederne med at få de medarbejdere, der er brug for. Det viser den nye udgave af Dansk Industris årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima, hvor 7.700 danske virksomheder har medvirket. I undersøgelsen stryger Varde Kommune ind på en placering som nummer syv, når det gælder den kommunale indsats for at øge beskæftigelsen. - Virksomhederne er meget glade for samarbejdet med jobcentret og for kommunens indsats for, at virksomhederne kan få de medarbejdere, de har brug for. Vi kan se, at antallet af konkrete samarbejder imellem jobcentret og virksomhederne i kommunen er i vækst, og vi kan se, at Varde Kommune faktisk er landets næstbedste til at få ledige i gang igen på arbejdsmarkedet, inden de har gået ledige i seks måneder. Det er bare glædeligt, siger formand for DI Sydvestjylland Jens Damgaard. For erhvervslivet er indsatsen for beskæftigelsen en meget vigtig opgave for kommunen, fordi manglen på kvalificerede medar

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum