DI Sydvestjylland

Presseinvitation: Stærke virksomheder gør Sydvestjylland stærkt

Del

Stærke virksomheder og deres dygtige medarbejdere yder et væsentlig bidrag til at gøre kommunerne i Sydvestjylland til stærke samfund. Hvordan skaber vi de bedste rammer for, at en positiv erhvervsudvikling i området kan fortsætte? Det spørgsmål sætter DI Sydvestjylland til debat på sit kommende erhvervstræf.

Pressen inviteres til
Stærke virksomheder gør Sydvestjylland stærkt
DI Sydvestjyllands Erhvervstræf 2019
Torsdag den 2. maj 2019, kl. 16.00
V
iking Life Saving Equipment,
Sædding Ringvej 13
6710 Esbjerg V

Aktieanalysechef Jacob Pedersen fra Sydbank vil give sit bud på, om de aktuelle udfordringer på verdensmarkederne er ved at tage luften ud af væksten; Skal Trump og Brexit sætte en stopper for væksten i Sydjylland?

Direktør i DI med ansvar for digitalisering, Lars Frelle-Petersen, taler om, hvordan digitalisering kan blive den helt store gevinst for de sydvestjyske virksomheders konkurrenceevne, hvis det gribes rigtigt an.

To af områdets stærke virksomheder vil fortælle om, hvordan de har opnået succes på verdensmarkedet, og hvordan de nu står stærkere end nogensinde i kraft af produktudvikling og digitalisering af produktionen.

På erhvervstræffet vil det ligeledes blive offentliggjort hvem, DI Sydvestjylland vælger som ny formand, efter at den nuværende formand Jens Damgaard - efter 10 år i bestyrelsen og 1½ år som formand - stopper.

Derudover vil DI Sydvestjylland udpege årets lærlingeprisvinder. Se særskilt pressemeddelelse herom.

Se hele programmet her

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt chefkonsulent i DI, Johan H. Pedersen, tlf.: 4084 3207, e-mail jhp@di.dk eller pressekoordinator Bo Hjuler, tlf.: 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI Sydvestjylland

DI Sydvestjylland
DI SydvestjyllandFor yderligere information om DI Sydvestjylland:

Chefkonsulent Johan H. Pedersen
Mail: jhp@di.dk
Tlf. 3377 3781
Mobil: 4084 3207

Sekretær Karen Blum
Mail: kab@di.dk
Tlf. 3377 3677

Følg pressemeddelelser fra DI Sydvestjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sydvestjylland

Scandinavian Avionics A/S fra Billund vinder DI Initiativpris18.11.2019 09:00:00 CETPressemeddelelse

Stoltheden over at det amerikanske forsvarsministerium i foråret 2019 valgte Scandinavian Avionics A/S til at vedligeholde flyelektronik til kampflyet F-35 sammen med Terma A/S er fortsat stor. Specielt for en mindre leverandør som Scandinavian Avionics A/S er det et skulderklap der giver genlyd. Det har nu også resulteret i at Scandinavian Avionics A/S får tildelt DI Sydvestjyllands Initiativpris 2019.

Erhvervslivet: Varde er blandt de bedste til at forberede de unge til erhvervslivet9.9.2019 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Varde Kommune er blandt de bedste i landet til at løfte folkeskoleeleverne op på et højt fagligt niveau. Det er en af de gode nyheder i Dansk Industris årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima. Faktisk indtager Varde her en flot tredje plads på landsplan. Samtidig belønner virksomhederne i årets erhvervsklimaundersøgelse Varde Kommune for at have skabt et forbilledligt samarbejde imellem folkeskolen og kommunens virksomheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum