DI - Dansk Industri

PRESSEINVITATION: Sådan kommer SMV’erne sig oven på pandemien

Del

Hvad skal de små og mellemstore virksomheders næste træk være for at komme ud af coronakrisen og ind i et scenarie med ny vækst? Det spørgsmål sætter politikere, erhvervsfolk og eksperter til diskussion på DI’s konference SMV DAGEN 2021.

Pressen inviteres til

SMV DAGEN 2021 – næste træk,

Live online fra Industriens Hus,

Onsdag den 10. marts kl. 15-17

Eksportmarkeder i dybfryserne og endeløse restriktioner har ramt de danske SMV’er hårdt. Men nu, hvor smitten synes på retur, og hvor vaccinerne vinder frem, er der måske lys forude. Derfor er der på DI’s store årlige konference for de små og mellemstore virksomhed fokus på, hvordan de styrker deres forretning til fremtiden. SMV DAGEN plejer at samle omkring 300 virksomhedsfolk, men går i år live online på grund af corona.

På podiet er formanden for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen, som taler om, hvordan han mener, at politikerne kan fremme udviklingen i de danske SMV’er.

Har du styr på dit salg, spørger Mogens Bjerre på konferencen, professor ved Copenhagen Business School og forskningsleder i projektet morgendagens salg. Det er nemlig langt fra alle virksomheder, der lever op til de syv salgsdyder, der er afgørende for at skabe vækst – også i en coronatid.

En jungle af regler og love gør det bøvlet for de små og mellemstore virksomheder at byde ind på offentlige udbud for 380 mia. kr. om året. Stadig flere af pengene går til grønne indkøb. Panelet på konferencen prøver at finde en vej for SMV’erne.

I panelet sidder:

Direktør i Jørn Johansen A/S Jørn Johansen, formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse CEO Jacob Riis, Falck A/S, borgmester i Aalborg og medlem af KL’s bestyrelse Thomas Kastrup-Larsen og medlemsdirektør i DI Anders Søndergaard Larsen.

På dagen præsenteres vinderen af den traditionsrige DI’s Initiativpris – og det kommer til at ske på en noget utraditionel måde.

Se hele programmet for konferencen her

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger og tilmelding: Presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum