Billund Lufthavn

Presseinvitation: PtX og grøn flyvetur på Klimafolkemødet

Del

Den 1.-3. september bliver der afholdt Klimafolkemøde i Middelfart, og der er lagt op til store debatter om den grønne omstilling. Luftfarten og Triangle Energy Alliance skal snakke om fremtidens grønne luftfart, og nogle heldige vindere skal på grøn rundflyvning i et vandfly efter pressemødet, som du hermed inviteres til 2. september.

Fredag den 2. september på kajkanten ved Café Razz i Middelfart under årets Klimafolkemøde handler det om grøn luftfart og PtX i Trekantområdet – som er ét af de mest oplagte steder i Danmark for produktion af grønne brændsler.

Inden nogle heldige vindere og nogle udvalgte deltagere skal ud på en grøn rundflyvning, der er 100 procent klimakompenseret, over Trekantområdet i en vandflyver fra Nordic Seaplanes, bliver der afholdt et pressemøde. Her vil luftfarten og energipartnerskabet Triangle Energy Alliance (TEA) sætte nogle ord på ambitionerne inden for grønt flybrændstof og udfordre politikerne på, hvad der skal til for at gøre luftfarten grøn.

Du inviteres til pressemødet, hvor der bliver rig mulighed for interviews med centrale aktører i fremtidens grønne luftfart, PtX, borgmestre, politikere og ikke mindst borgerne.

Program:

Fredag 2. september på kajkanten ved Café Razz foran vandflyet, Havnegade 40, 5500 Middelfart.

Kl. 12.45-13.00:
Pressemøde v. Lasse Rungholm og Søren Thomsen

Kl. 13.00-13.20:
Mulighed for interviews inden flyafgang

Kl. 13.20-13.30:
Boarding på vandflyet

Kl. 13.30-13.50:
Interessenter og heldige vindere af lodtrækningen flyver på grøn rundflyvning

Kl. 13.50-         :
Se flyet lande og interviewe deltagere fra flyveturen

Deltagere på pressemødet:

Lasse Rungholm, CEO Nordic Seaplanes

Søren Thomsen, Direktør TEA

Deltagere på flyet::

Dan Jørgensen, Klimaminister-, energi- og forsyningsminister

Steen Wrist, Borgmester i Fredericia

Johannes Lundsfryd, Borgmester i Middelfart

+ vindere af lodtrækning

Kontakten på dagen den 2. september skal gå igennem:

Lasse Kristoffersen, Specialkonsulent TEA, 2224 1803

Link til konkurrencen:

www.trena.dk/vandflyver

Kontakter

Billeder

Information om Billund Lufthavn

Billund Lufthavn
Billund Lufthavn
Passagerterminalen 10
7190 Billund

76 50 50 50https://www.bll.dk

Følg pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

Brussels Airlines er igen aktuel med direkte rute fra Billund Lufthavn til Bruxelles7.12.2022 14:00:58 CET | Pressemeddelelse

Det er en festdag i Billund Lufthavn i dag, fordi Brussels Airlines netop har offentliggjort, at selskabet igen åbner en attraktiv og særdeles vigtig rute mellem Billund og Bruxelles. Ruten er efterspurgt fra både erhvervslivet og det politiske niveau. Dagens nyhed betyder ligeledes, at Lufthansa Group fra næste sommer vil flyve fra Billund Lufthavn til alle selskabets fem hubs.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum