Erhvervsministeriet

Presseinvitation: Præsentation af anbefalinger fra Forenklingsudvalg for Erhvervsfremme

Del

Erhvervsministeren og Forenklingsudvalg for Erhvervsfremme indbyder til pressemøde i Væksthus Hovedstaden fredag d. 6. april kl. 11.15.

Siden juni 2017 har Forenklingsudvalg for Erhvervsfremme arbejdet på en række anbefalinger, så det bliver nemmere og mere overskueligt at anvende erhvervsfremmesystemet for iværksættere og virksomheder.

På fredag overrækker udvalget, med formand Claus Juhl i spidsen, deres anbefalinger til erhvervsminister Brian Mikkelsen.

I forbindelse med overleveringen afholdes et pressemøde, hvor anbefalingerne vil blive præsenteret.

Pressemødet finder sted i Væksthus Hovedstaden
Fruebjergvej 3
2100 Købehavn Ø

Pressemødet begynder fredag d. 6. april kl. 11.15, hvor erhvervsministeren tager ordet efterfulgt af formand for Forenklingsudvalg for Erhvervsfremme Claus Juhl. Fra ca. kl. 11.40 og frem til kl. 12.00 er der mulighed for individuelle interviews med deltagerne.

Journalister er velkomne til at komme og stille udstyr op fra kl. 10.30.

For yderligere information kontakt pressechef i Erhvervsministeriet René Gyldensten på rgy@em.dk eller telefon 91 33 70 15.

Nøgleord

Kontakter

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.em.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum