Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Presseinvitation: Ministeroverdragelse i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Del

Som følge af regeringsdannelsen vil der kl. 14:00 være ministeroverdragelse i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Journalister og samarbejdspartnere er velkomne til at overvære overdragelsesforretningen mellem Rasmus Prehn (S) og Jacob Jensen (V).

Forevisning af gyldigt pressekort og forhåndstilmelding er nødvendigt. Tilmelding sker ved at sende en mail til presse@fvm.dk.

Adresse: Slotsholmsgade 12, 1216 København K.


Yderligere oplysninger:

Pressechef Jakob Kronborg, tlf. 5085 2172.

Information om Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Slotsholmsgade 12
1216 København K

+45 38 14 21 42https://fvm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Ny fødevareminister efter bekymrende dyrevelfærdsrapport: Vi skal have knækket kurven én gang for alle3.2.2023 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Det kniber fortsat med at følge reglerne for dyrevelfærd i for mange danske stalde. Det viser en ny dyrevelfærdsrapport fra Fødevarestyrelsen med tal fra 2021. Rapporten viser bl.a, at næsten halvdelen af kontrolbesøgene hos kvægbesætninger udløste en sanktion, mens det hos grisebesætninger var knap hver tredje. Det er bekymrende, og derfor vil fødevareminister Jacob Jensen de kommende måneder mødes med en række interessenter, aktører og eksperter for at blive klogere og finde ind til kernen af problemet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum