Erhvervsministeriet

Presseinvitation: Lancering af inspirationscases til flere kvinder i ledelse

Del

Ligestillingsminister Eva Kjer Hansen og erhvervsminister Rasmus Jarlov lancerer på mandag en række inspirationscases, der skal give dansk erhvervsliv nye tanker og idéer til, hvordan de får flere kvinder på ledelsesgangene og i bestyrelseslokalerne.

Inspirationscasene er 10 konkrete eksempler på, hvordan danske topledere arbejder målrettet på at opnå en balanceret kønsfordeling i virksomhedens ledelse.

Til lanceringen vil der også være en lang række topledere fra erhvervslivet.

Lanceringen foregår hos Dansk Erhverv, Børsen, 1217 København K på mandag d. 24. september 2017 kl. 0800-0930.

Både ligestillingsminister Eva Kjer Hansen og erhvervsminister Rasmus Jarlov samt ligestillingsforsker Sara Louise Muhr, CBS, vil holde tale inden en paneldebat, hvor de tre suppleres af ledere fra fire af de virksomheder, der optræder i inspirationsmaterialet.

Efter paneldebatten vil der være mulighed for at interviewe ligestillingsministeren og erhvervsministeren samt de deltagende virksomheder.

Tilmelding skal ske til jec@em.dk senest fredag d. 21. september kl. 1400. 
Der er et begrænset antal pladser, der vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

Nøgleord

Kontakter

Presserådgiver Jesper Christiansen, jec@em.dk, tlf. 9133 7017.

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ny rapport viser gevinsterne ved det indre marked på tværs af hele EU27.9.2018 09:13pressemeddelelse

En ny rapport viser, at Danmark ikke er alene om at drage fordel af det indre marked. Rapporten understreger, at handlen med varer og tjenester inden for det indre marked er afgørende for den økonomiske aktivitet i alle medlemslande og står for 56 millioner jobs på tværs af EU. Endelig peger rapporten på, at det indre marked faciliterer små virksomheders deltagelse i europæiske og globale værdikæder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum