Danmarks Idrætsforbund

Presseinvitation: Kom til kæmpe DM-fest i Aalborg

Del

Den 23.-26. juni 2022 arrangerer DIF for første gang nogensinde DM-ugen. En storslået sportsfest med deltagelse af landets bedste atleter og største talenter. Flere end 25 idrætsgrene afholder deres officielle danmarksmesterskaber under DM-ugen.

Danmarks hurtigste kvinde og mand på 100-meter-distancen i atletik skal findes. Danmarksmestrene i tennis skal kåres. Danmarks ypperste breakdanser bliver hyldet. Landets hurtigste cykelstjerner indtager landevejene. Og svømmesportens stærkeste atleter dyster om DM-titlen.

Sådan kunne vi blive ved. DM-ugen bliver et decideret overflødighedshorn af DM-konkurrencer i dagene 23.-26. juni 2022, hvor værtsbyen Aalborg omdannes til et slags mini-OL på dansk grund.

Sæt kryds
Pressen er naturligvis inviteret, når DM-ugen ruller for første gang nogensinde, og danmarksmestrene i over 25 forskellige idrætsgrene skal findes. Sæt et stort kryds i kalenderen. Vi vender tilbage med mere yderligere information om hotelbooking, akkreditering med mere inden for den nærmeste fremtid.

En buffet af historier
Udover de klassiske resultat- og mesterskabshistorier, så bliver der ved DM-ugen rig mulighed for mange forskellige typer af historier og reportager. Hver idrætsgren gemmer på fascinerende historier, og alle DM-events er inden for rækkevidde med 15 venues i samme by. Flere af konkurrencerne vil finde sted i det centrale Aalborg, hvor byens havnefront med Limfjorden som bagtæppe omdannes til DM-ugens ’Centre Court’. Det er også her, at pressecentret på Honnørkajen vil kunne findes.

Disse idrætsgrene afholder officielle danmarksmesterskaber ved DM-ugen:

Atletik
Biathlon orientering
Billard
Bowling
Brydning
Cykling
Dart
Dans
Gymnastik og Fitness
Hockey
Judo og Ju-Jitsu
Klatring
Krolf
Minigolf
Padel og Tennis
Parasport
Rally
Rosport
Rugby
Rullesport
Sejlsport
Squash
Styrkeløft
SUP
Svømning
Taekwondo
Triatlon
Vægtløftning
Wakeboard

Vi ses til DM-ugen

Læs mere om eventet her: www.dif.dk/dm-ugen

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og knap 2 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum