Danmarks Idrætsforbund

Presseinvitation: Hvem skal være DIF’s næste formand?

Del

De to formandskandidater Hans Natorp og Thomas Bach mødes til valgdebat 20. maj. Debatten kan følges fysisk i Idrættens Hus eller online.

Efter 14 år takker Niels Nygaard af som formand for DIF ved årsmødet i Idrættens Hus lørdag den 19. juni. De to næstformænd, Thomas Bach og Hans Natorp, har begge meldt sig som kandidater til den fremtrædende post.

Den 20. maj kl. 17-20 afholdes der valgdebat mellem Hans Natorp og Thomas Bach vedrørende formandsposten i DIF’s bestyrelse. I valgdebatten bliver kandidaterne blandt andet udfordret på DIF’s politiske program 2021-2024, idrættens dagsform og ledelsesstil.

Debatten vil blive modereret af journalist Nynne Bjerre Christensen.

Pressen er velkommen til at følge valgdebatten den 20. maj enten fysisk i Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby eller online via livestreaming. Tilmeld dig til debatten til Jacob Bech Andersen på jaa@dif.dk inden tirsdag den 18.5 kl. 16.00
Angiv venligst, om du ønsker at følge debatten fysisk i Idrættens Hus (coronapas påkrævet) eller via streaming.

Læs mere om formandsvalget og DIF’s årsmøde 2021 her: 

Kontakter

Billeder

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og knap 2 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum