Team Danmark

Presseinvitation: Historisk stor donation til Team Danmark

Del

Team Danmark inviterer til pressemøde tirsdag den 28.september kl. 13 på Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Her løfter vi sløret for en historisk stor donation til Team Danmark.

Dansk eliteidræt er inde i en positiv udvikling, og vi har store ambitioner for fremtiden. For Danmark skal være verdens bedste sted at være eliteatlet.

Skal denne målsætning nås, kræver det ressourcer. Derfor glæder vi os meget til, at vi på tirsdag kan præsentere en historisk stor donation til Team Danmark og dansk eliteidræt.

Pressemødet finder sted klokken 13.00 på Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Esther Aggebos Gade 80A, 8000 Aarhus C.

En lang række atleter og flere olympiske medaljetagere fra landsholdene i cykling, roning, kajak, skydning, atletik og sejl samt repræsentanter for donationsgiveren og Team Danmark vil være til stede på dagen.

Tilmelding til pressemødet skal ske til Christian Blomgreen, kommunikationschef i Team Danmark på chbl@teamdanmark.dk.

Vi ser frem til en god eftermiddag.

Information om Team Danmark

Team Danmark
Team Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 25 00https://www.teamdanmark.dk/

TEAM DANMARK ARBEJDER FOR AT GIVE DANSKE ATLETER BEDST MULIGE RAMMER OG VILKÅR FOR, AT DE KAN UDLEVE DERES POTENTIALE OG PRÆSTERE PÅ HØJESTE INTERNATIONALE NIVEAU.

VI OPTIMERER HELE VEJEN RUNDT OM ATLETEN - BÅDE PÅ OG UDEN FOR BANEN.

Følg pressemeddelelser fra Team Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Team Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum