DI - Dansk Industri

Presseinvitation: Grøn omstilling er en stor mulighed for SMV

Del

Rygraden i dansk erhvervsliv er de mange små og mellemstore virksomheder. Derfor spiller de også en hovedrolle i den grønne omstilling i Danmark. DI sætter nu fokus på SMV’ernes rolle, muligheder og udfordringer med Danmarks store ambitioner om et klimaneutralt samfundet.

Pressen inviteres til:

SMV DAGEN 2020 – Der er grønt. Er du klar?

Mandag den 27. januar, kl. 9.30

Comwell Aarhus,

Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C

Temaet for dagen er, hvordan særligt de små og mellemstore virksomheder kan bruge den grønne omstilling som afsæt for udvikling og vækst. På scenen sætter erhvervsminister Simon Kollerup, formand for klimapartnerskabet for energitung industri, Managing Director Michael Lundgaard Thomsen, Aalborg Portland, og adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI, gang i diskussionen.

I løbet af dagen vil en række virksomhedsledere fortælle åbent om, hvordan de arbejder med at gribe de nye, grønne muligheder; blandt dem adm. direktør Lau Laursen, Lauren Erhvervsrengøring A/S og CEO Uffe A. Olesen, Body Bike International A/S.

Ingen grøn omstilling uden en handlekraftig ledelse af virksomheden. Professor Mette Neville fra Aarhus Universitet giver sit bud på, hvordan ledelsen skal gribe det an.

Men hvordan skaber vi som samfund de bedst mulige rammer, som gør, at de små og mellemstore virksomheder kan udnytte de nye muligheder? Den debat tager Aarhus’ borgmester og KL’s formand Jacob Bundsgaard og formanden for DI’s SMV-udvalg, CEO & partner Vibeke Svendsen, Envotherm A/S.

Endelig kan en virksomhed, der har taget springet og grebet chancen, se frem til at få en pris – DI’s Initiativpris 2019 - som uddeles af erhvervsminister Simon Kollerup og Vibeke Svendsen.

Læs mere og se hele programmet her

Følg os på:

    

Kontakter

Tilmelding for pressen samt yderligere oplysninger: presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Permanent forskningsfradrag kan bevare dansk førerposition i life science18.9.2020 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Regeringen har indført et forskningsfradrag på 130 procent i 2020 og 2021 for at bevare erhvervslivets investeringer i nye og forbedrede produkter under corona-krisen. DI og de mange life science-virksomheder mener, at forskningsfradraget bør indføres permanent for at sikre fortsat vækst og bevare Danmarks førende stilling på verdensmarkedet. Permanent forskningsfradrag på 130 procent er en af de forslag, som i dag vil blive diskuteret på Sundhedsindustriens Dag, hvor life science-industrien mødes kl. 12.00 med politikere og organisationer for at diskutere branchens og det danske sundhedsvæsens fremtid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum