DI Vestsjælland

Presseinvitation: Grib fremtidens vækst i Vestsjælland

Del

Stærke virksomheder og deres dygtige medarbejdere yder et væsentlig bidrag til at skabe stærke kommuner i Vestsjælland. Hvordan fortsætter vi væksten, og hvordan griber vi fremtidens muligheder? De spørgsmål sætter DI Vestsjælland til debat på næste uges erhvervstræf.

Pressen inviteres til

Grib fremtidens vækst i Vestsjælland

DI Vestsjællands Erhvervstræf 2019

Tirsdag den 4. juni 2019, kl. 9.00 – 12.00
Kragerup Gods
Kragerupgårdsvej 33
4291 Ruds-Vedby

Vestsjælland er i fremgang. Og vores vækst skal holdes oppe! Men har vi medarbejdere til fremtidens opgaver? Og hvad betyder kravet om bæredygtighed og nye teknologier for din virksomhed?

Kom og hør bud fra DI. Få input til din vækst fra Plus-Plus A/S, Scanmetals A/S og Kongskilde A/S. Og bliv inspireret af direktøren for Novo Nordisk Kalundborg. Hør også bud fra områdets borgmestre på veje til ny fælles vækst. Og få borgmester i Holbæk Christina K. Hansens, syn på, hvordan de nødvendige forandringer skabes.

På erhvervstræffet vil det ligeledes blive offentliggjort hvilken virksomhed, som DI Vestsjælland uddeler sin første PraktikPladsPris til. Se særskilt pressemeddelelse herom.

Se hele programmet her

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt chefkonsulent i DI, Allan Munch Mortensen, tlf.: 3083 1077, e-mail amo@di.dk

Billeder

Information om DI Vestsjælland

DI Vestsjælland
DI VestsjællandFor yderligere information om DI Vestsjælland:

Chefkonsulent Allan Munch Mortensen
Mail: amo@di.dk
Tlf. 3377 3964
Mobil: 3083 1077

Sekretær Susanne Munk Jørgensen
Mail: sul@di.dk
Tlf. 3377 3924

Følg pressemeddelelser fra DI Vestsjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Vestsjælland

DI Vestsjælland: Ny Praktikpladspris går til Poul Johansen Maskiner A/S3.6.2019 13:05:46 CESTPressemeddelelse

Poul Johansen Maskiner A/S i Fårevejle gør, hvad de kan, for at deres lærlinge skal trives i virksomheden. For eksempel bliver lærlingene på Poul Johansen Maskiner A/S taget godt imod og ligestilles med de andre medarbejdere på arbejdspladsen. Det ligger i DNA’et hos Poul Johansen Maskiner A/S at have mange lærlinge og prioritere ressourcer til tilrettelæggelse af deres uddannelsesforløb. Derfor modtager Poul Johansen Maskiner A/S DI Vestsjællands PraktikPladsPris 2019.

Sorø er fortsat den mest erhvervsvenlige kommune i Region Sjælland3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Til trods for, at det ikke lykkedes Sorø Kommune at holde sidste års flotte fremgang og en placering helt i toppen af DI’s undersøgelse Lokalt Erhvervsklima 2018, kan Sorø fortsat bryste sig af at være den mest erhvervsvenlige kommune i Region Sjælland. På hele Sjælland er det kun Høje-Taastrup, som har en bedre placering end Sorø i DI’s rangliste over kommunernes erhvervsvenlighed. Høje-Taastrup ligger på en 10. plads i DI-undersøgelsen, mens Sorø glider tilbage fra en sjette plads til en samlet 20. plads. Sorøs bedste delplacering er i kategorien ”Dialog og information med det lokale erhvervsliv”. Modsat få Sorø en lav placering i kategorien ”Brug af private leverandører”, der udtrykker, hvor åben kommunen er for at lade private leverandører byde på kommunale opgaver. - Selvom Sorø falder tilbage i årets DI-undersøgelse, vil jeg stadig karakterisere kommunens placering og indsats for erhvervslivet som tilfredsstillende. Dog skal politikerne og embedsmændene i Sorø være opmærksomme på

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum