DI - Dansk Industri

Presseinvitation fra DI: Erhvervslivet har brug for gode soldater

Del

Hvert eneste år står hundredvis af danske soldater overfor et karriereskift efter endt tjeneste i Forsvaret. Og dansk erhvervsliv har brug for Danmarks dygtige soldater. På konferencen ”Fra soldat til civil” inviterer Dansk Industri, i samarbejde med Forsvaret, konstabler og sergenter, indenfor i Industriens Hus i København for at møde danske virksomheder.

Pressen inviteres til:
”Fra soldat til civil – brug af militære kompetencer i erhvervslivet”
Torsdag den 21. marts kl. 10-16, Industriens Hus, Rådhuspladsen, København.

Et bredt udsnit af virksomheder fra dansk erhvervsliv tropper op på konferencen for at fortælle om, hvor de kan bruge medarbejdere med en militær baggrund.

HKH Prins Joachim åbner konferencen og fortæller bl.a. på baggrund af egne erfaringer om reservestyrken og samarbejdet mellem Forsvaret og civilsamfundet.

Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen holder oplæg om det fælles ansvar for at få vores soldater videre efter endt tjeneste.

Men hvad har de danske veteraner egentlig at byde arbejdsmarkedet på? Om det fortæller stabschef, generalløjtnant M.A.L.T Nielsen, Forsvarskommandoen.

I forbindelse med konferencen kan udstillingen ”Gennem ild og vand” om at være udsendt ses i foyeren i Industriens Hus.

Læs mere og se hele programmet her 

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysning og pressetilmelding: Presserådgiver Bo Hjuler, DI, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum