Guldborgsund Kommune

Presseinvitation: Første spadestik til Danmarks nye brydecenter

Del

Kom og vær med, når vi tager første spadestik til Danmarks nye brydecenter i Nykøbing Falster.

Mandag den 2. juli bliver første spadestik til Danmarks nye brydecenter i Nykøbing Falster taget.

Det nye brydecenter er blevet en realitet, efter Guldborgsund Kommune i januar 2018 bevilgede otte millioner kroner til Brydeklubben Thors byggeplaner. Klubben har så siden selv skaffet de sidste to millioner kroner til byggeriet, som Dansk Halbyggeri skal stå for.

Når første spadestik til det nye brydecenter bliver taget, så er det kulminationen på en stor drøm i Brydeklubben Thor om at kunne bygge et professionelt og topmoderne brydecenter.

”Det her er eksemplet på, hvordan en klub med kæmpe ambitioner kan lykkes med at få deres ambitioner gjort til virkelighed. Med byggeriet af den nye brydehal kan vi i endnu højere grad understøtte vores nationale kraftcenter og det solide talentarbejde, der bliver gjort i Brydeklubben Thor. Jeg glæder mig helt ubeskriveligt til, at brydehallen står færdig, og de første kampe kan kæmpes,” siger udvalgsformand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget Martin Lohse.

Med den nye brydehal bliver der mulighed for at lave endnu flere forskellige aktiviteter i brydeklubben – både for bredden og eliten.

Kom og vær med, når Martin Lohse tager første spadestik:

Mandag den 2. juli kl. 16.30 på Industrivej 8 i Nykøbing Falster.

Programmet for dagen er vedhæftet.

Kontakter

Udvalgsformand Martin Lohse, Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, tlf. 2518 1813

Centerchef for Borger og Branding Christian Barding, tlf. 2518 1300

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Udlændinge i integrationsprogram får tilskud til køb af cykel20.12.2018 11:02Pressemeddelelse

Det er både sundere og billigere, at flygtninge og indvandrere, som indgår i et integrationsprogram, fremover skal cykle, når de skal i skole og deltage i andre aktiviteter. Derfor besluttede et enigt beskæftigelsesudvalg på sit møde i tirsdags, at man som flygtning eller indvandrer fremover kan få et tilskud på 500 kroner til en brugt cykel. Det er tanken, at det på sigt skal gælde alle ledige.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum