Hjørring Kommune

Presseinvitation: Fodboldlandskampe på Nord Energi Arena i Hjørring

Del

Hjørring Kommune, DBU og DBU Jylland indgik i april måned en ’Velfærdsalliance’. I den 5-årige periode aftalen gælder, vil parterne sammen med lokale fodboldklubber gennemføre en lang række spændende fodboldaktiviteter i kommunen og bruge fodbolden som løftestang til at flere børn, unge og voksne kan indgå i sundhedsfremmende og aktive fællesskaber.

Nord Energi Arena i Hjørring lægger derfor græs til tre U19-landskampe og fløjter første runde af EM-kvalifikationen i gang. Og der er gratis entré for alle.

Kampene spilles:

21. september kl. 14.00      Georgien vs Danmark – Nord Energi Arena, Hjørring

24. september kl. 14.00      England vs Georgien – Nord Energi Arena, Hjørring

27. september kl. 14.00      Montenegro vs Georgien – Nord Energi Arena, Hjørring

Der bliver afholdt VIP-arrangement før landskampen Georgien vs Danmark den 21. september fra kl. 12.00 i Loungen, Nord Energi Arena.

Til VIP-arrangementet deltager Hjørring Byråd, sponsorer og samarbejdspartnere.  Seniorkonsulent Metin Dincer fra DBU holder oplæg om DBU’s arbejde med velfærdsalliancer. Medier er velkomne.

Når landsholdsbussen har sat det danske U19 landshold af til kampen på Nord Energi Arena, kører den først til Tårs Skole og henter 50 elever og derefter 30 elever fra Hjørringskolen. Derudover deltager elever fra flere af skolerne i Hjørring Kommune – både som tilskuere, boldbørn og indløbsbørn. Efter kampen går de danske spillere til tribunen, hvor tilskuerne kan være heldige at få en autograf.

Kontakter

Kommunikationskonsulent Malene Vinther på mobil 41223708 eller e-mail: malene.vinther@hjoerring.dk

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/
Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum