Varde Kommune

Presseinvitation: DM-sølvvindere i volleyball efter drastisk udviklingsplan

Del

Volleyballklubben NUIF fra Nordenskov rykkede i sidste sæson op i landets førende liga i volleyball, og kronede med DM-sølv en ambitiøs femårsplan om at gå fra 2. division til ligavolley på højeste niveau. Sølvvinderne fejres på Varde Rådhus.

FEJRING


Fredag den 7. august fejrer Varde Kommune ét af årets helt store sportsresultater.
Sølvet i DM i volleyball 2019-2020 hører nemlig hjemme i Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening. Et epokegørende resultat for klubben, som på få år har klatret frem gennem rækkerne fra 2. division til nu at leve et etableret liv i den bedste række i dansk herre-volley, Volleyligaen.

Det resultat skal fejres med manér, og det bliver det på Varde Rådhus fredag den 7. august, hvor spillere og trænere bliver hyldet for deres flotte indsats.

Pressen er velkommen ved arrangementet.

Fejringen foregår på Varde Rådhus fredag den 7. august fra klokken 15.00 til 17.00.


FAKTA

• NUIF er Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening og har hjemme cirka 15 kilometer øst for Varde.

• NUIF har indenfor herrernes volleyball været gennem en massiv udvikling i de senere år. I 2014 spillede man i 2. division, og har siden formået at skabe en stor udvikling af holdet og hele setuppet omkring det.

• Klubben i Nordenskov er Volleyligaens eneste vestjyske klub.

• Årets sæson i Volleyligaen blev afbrudt af Covid19-pandemien inden semifinalerne, og sæsonens afgørelse blev derfor truffet af Volleyball Danmarks bestyrelse på baggrund af holdenes resultater i grundspillet og sæsonens kvartfinaler.

• Mestre blev Gentofte Volley, mens Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening tog sølv foran Middelfart Volleyballklub.

Nøgleord

Kontakter

Niklas Majgaard Andersen
Kommunikationsmedarbejder
21 42 68 74
nika@varde.dk

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- En del af Destination Vesterhavet.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

Varde Kommune indgiver politianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen20.1.2021 18:11:28 CETPressemeddelelse

Den 7. januar behandlede Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen og besluttede da en række tiltag, der skulle stramme op og sikre en tillid i det fortsatte samarbejde med hallerne. Udvalget har dog lyttet til den kritik, der har været efterfølgende og finder derfor, der er et behov for at afklare spørgsmålet om muligheden for domsfældelse i sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen. Derfor har Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune besluttet, at der skal indgives poltianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen. Udvalget har på den baggrund bedt forvaltningen om at indgive politianmeldelse i sagen. Dokumenter i sagen kan findes under dagsordenpunkt 501 fra udvalgets møde den 7. januar 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum