DI - Dansk Industri

PRESSEINVITATION: DI Topmødet 2021 – Mulighedernes land

Del

Dansk erhvervsliv er over en bred kam tilbage i topform efter corona. Arbejdspladserne og produktionen kører i de fleste brancher for fuld tryk, i en sådan grad at erhvervslivet - som sjældent set før - skriger efter hænder til at sikre et varigt opsving. Beskæftigelsen sætter nye rekorder, og for hver dag der går, uden løsninger, tabes enorme summer. Der er behov for akut handling - både politisk og fra hele samfundet - så vi forløser vores fantastiske lands mange muligheder.

På DI Topmødet 2021 er omdrejningspunktet, hvordan vi griber fremtidens muligheder for ny vækst, nye arbejdspladser og nye ideer. Og gæstelisten er fyldt med toppolitikere, danske topchefer og gæster fra ind- og udland.

Statsminister Mette Frederiksen er blandt talerne på topmødet og H.K.H. Kronprinsessen overrækker DI Prisen 2021.

Pressen inviteres til
DI Topmødet 2021 – Mulighedernes land,
tirsdag den 28. september, kl. 15-17.30,
K.B. Hallen, Peter Bangs Vej 147
2000 Frederiksberg.

Pressen er velkommen til at komme fra kl. 13.30. Bemærk, at statsminister og H.K.H. Kronprinsessen ankommer mellem 14.45 og 15.00.

Mulighedernes land - programmet

Danmark er i den grad mulighedernes land, hvor virksomhederne og deres medarbejdere har skabt en så stor innovationskraft og konkurrenceevne, at de reelt har brug for flere ledige hænder, end der er inden for landets grænser. Det er helt enestående. Og det skal vi forstå at udnytte.

På DI Topmødet kommer statsminister Mette Frederiksen og Venstres partiformand Jakob Ellemann-Jensen med deres bud på løsninger.

Topmødet byder også på tre samtalerunder med en række markante profiler:

Om hvordan danske virksomheder styrker konkurrencekraften i verden –– med Louise Opprud Jakobsen, Innovatør og founder, Tænketanken FUTUREWORKS Cph, André Rogaczewski, CEO og Co-founder, Netcompany og Lars-Peter Søbye, CEO, COWI og formand for DI.

Om den akutte mangel på medarbejdere og hvor de skal komme fra – med Nina Smith, professor, Aarhus Universitet og formand for regeringens Reformkommission, Anders Søe-Jensen, CEO, Bladt Industries og Claus Jensen, forbundsformand, Dansk Metal.

Og om hvordan vi sikrer, at alle børn og unge får forløst deres potentiale og dermed kan være med til at gøre det danske samfund endnu bedre – med Anders Dons, Nordisk CEO, Deloitte, Stina Vrang Elias, adm. direktør, Tænketanken DEA og Mille Borgen Mikkelsen, Danske Folkeskoleelever.

Træner for Danmarks succesrige herrelandshold i fodbold, Kasper Hjulmand, kommer på talerstolen for at fortælle om fodbold, fællesskab og fremtiden.

Topmødet får også besøg af Saadia Zahidi, Managing Director, World Economic Forum, som taler om “Build Back Broader through Economic and Social Transformation”.

Ofte går virksomhederne foran – vi vil med konkrete eksempler vise hvordan.

Tre af dem er i interviewstolen: henholdsvis Mathilde Kjærgaard Jakobsen, CEO & Co-founder, Fresh.Land, Catherine Mazzacco, CEO, LEO Pharma og Jacob Aarup-Andersen, Group CEO, ISS.

En anden virksomhed, som går foran, vinder årets DI Pris for at have gjort en ekstraordinær indsats for at skabe bedre muligheder på arbejdspladsen.Prisen overrækkes af H.K.H. Kronprinsessen.

Se de nominerede virksomheder her

Hele programmet for Topmødet kan læses her

Deltagere fra pressen bedes venligst tilmelde sig til DI Topmødet senest fredag den 24. september.

Klik her for at blive presseakkrediteret til Topmødet

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos
presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum